Decizie.. si revizie! Idei despre decizii.

Fie că vrei, fie că nu, fiecare pas pe care-l faci este o decizie. Gânduri şi idei puse în practică... sau pur şi simplu nepăsare. Dumnezeu ne-a lăsat darul alegerii, care, atât timp cât Îi slujim, este o binecuvântare. Închinat, însă, celui rău, ne încătuşează, devenind prizonierii propriei libertăţi.

Venirea la Cruce este o alegere. Momentul în care realizezi că viaţa ta are nevoie de o schimbare. Decizi ca viaţa ta să o dedici Domnului Isus Hristos, singurul Dumnezeu adevărat, şi te hotărăşti să asculţi vocea „Celui ce te-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată.” [1 Pet. 2:9]. Viaţa ta prinde culoare Divină, viaţă din Dumnezeu. Însă, acceptarea jertfei Domnului Isus nu ne scuteşte de asumarea unor decizii. Ba mai mult, responsabilitatea creşte. Acum, Duhul Sfânt locuind în noi, ochii ni se deschid, începem să distingem voia lui Dumnezeu.

Jubilance Singers & Orchestra la Bucuresti

Jubilance Singers & Orchestra

Constatăm cu bucurie că Oaza Spirituală de la Centrul Creştin Emanuel intră în circuitul internaţional. Marţi, 20 august 2013, ora 19, grupul Jubilance Singers & Orchestra din Canada, conduşi de rev. Manne Idestrom, împlinesc pentru noi Scriptura, care spune: „Ca apa proaspătă pentru un om obosit, aşa este o veste bună dintr-o ţară îndepărtată” Prov. 25:25

SOCANT: Pastor bistritean si fiul sau, omorati

 

O teribilă crimă a avut loc în Aciua, Satu Mare. Adrian Blaga era pastor asistent la biserica penticostală „Calvary Chapel" din Bistriţa şi conducea o fundaţie denumită „Începuturi noi" („New beginnings"). El era caracterizat de apropiaţi ca un „un om de valoare" al comunităţii din care făcea parte. 

Pe 22 August Drumfest revine cu forte noi si cu o multime de trupe si artisti

Drumfest

DrumFest este este festivalul tuturor trupelor, artistilor, muzicienilor, si compozitorilor crestini din intreaga Romanie si nu numai, care si-au dedicat activitatea si inimile lui Dumnezeu, in lauda, inchinare si promovarea valorilor crestine. Este un timp de intalnire si reconectare, pentru a impartasi muzica si lucurile nou create, atat intre ei cat si cu publicul participant.

Ingrijorarea: trecut sau viitor?


Secolul vitezei. Tehnologia progresează... TU stagnezi? 

     Dacă răspunsul tău e negativ, înseamnă că eşti pe drumul cel bun. Viaţa ta îşi urmează lin cursul, plină de bucurie şi reuşită. Totuşi, dacă ezitarea te-a copleşit, am veşti bune pentru tine.

It’s not gay being gay / Nu e "gay" sa fii "gay"

Senatorul Chiuariu este perseverent. Ori incapatinat. Una din noua. Caci saptamina asta si-a pus in aplicare planul alternativ pentru introducerea in Constitutia Romaniei a nediscriminarii bazate pe orientarea sexuala. Adica implementarea viziunii dlui Victor Ponta pentru Romania, o Constitutie “progresista” in rind cu ideologia radicala a Internationalei Socialiste. La insistenta dlui Chiuariu, Comisia pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, luni, un amendament de interzicerea a discriminarii in Romania “in orice situatie.”

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Administraţia Trump, revenire la firesc: identitatea sexuală va fi definită de organele sexuale de la naștere https://t.co/V1zRfh8Zmv

17 Nov
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/hZ3oGQB97E

16 Nov
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/0eJ5ANVarw

15 Nov