Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Afganistan – tara unde femeile se vand

Recent am dat peste un articol in The Atlantic privind un subiect parese ireal, mai ales pentru Mileniul III – o tara unde femeile sunt vandute. Faptul acesta reflecta decalajul enorm privind statutul femeii in diverse tari ale lumii, diverse culturi, traditii ori religii. E bine cunoscut ca in traditia islamica statutul femeii e precar. Dar ca femeile ar putea fi vandute in lumea islamica pentru a plati datoriile barbatilor e ceva cu totul scandalos si ingrijorator. E un exemplu grosolan de incalcare a unuia dintre cele mai fundamentale drepturi umane – dreptul la libertate si inviolabilitatea persoanei.

Decizie.. si revizie! Idei despre decizii.

Fie că vrei, fie că nu, fiecare pas pe care-l faci este o decizie. Gânduri şi idei puse în practică... sau pur şi simplu nepăsare. Dumnezeu ne-a lăsat darul alegerii, care, atât timp cât Îi slujim, este o binecuvântare. Închinat, însă, celui rău, ne încătuşează, devenind prizonierii propriei libertăţi.

Venirea la Cruce este o alegere. Momentul în care realizezi că viaţa ta are nevoie de o schimbare. Decizi ca viaţa ta să o dedici Domnului Isus Hristos, singurul Dumnezeu adevărat, şi te hotărăşti să asculţi vocea „Celui ce te-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată.” [1 Pet. 2:9]. Viaţa ta prinde culoare Divină, viaţă din Dumnezeu. Însă, acceptarea jertfei Domnului Isus nu ne scuteşte de asumarea unor decizii. Ba mai mult, responsabilitatea creşte. Acum, Duhul Sfânt locuind în noi, ochii ni se deschid, începem să distingem voia lui Dumnezeu.

Jubilance Singers & Orchestra la Bucuresti

Jubilance Singers & Orchestra

Constatăm cu bucurie că Oaza Spirituală de la Centrul Creştin Emanuel intră în circuitul internaţional. Marţi, 20 august 2013, ora 19, grupul Jubilance Singers & Orchestra din Canada, conduşi de rev. Manne Idestrom, împlinesc pentru noi Scriptura, care spune: „Ca apa proaspătă pentru un om obosit, aşa este o veste bună dintr-o ţară îndepărtată” Prov. 25:25

SOCANT: Pastor bistritean si fiul sau, omorati

 

O teribilă crimă a avut loc în Aciua, Satu Mare. Adrian Blaga era pastor asistent la biserica penticostală „Calvary Chapel" din Bistriţa şi conducea o fundaţie denumită „Începuturi noi" („New beginnings"). El era caracterizat de apropiaţi ca un „un om de valoare" al comunităţii din care făcea parte. 

Pe 22 August Drumfest revine cu forte noi si cu o multime de trupe si artisti

Drumfest

DrumFest este este festivalul tuturor trupelor, artistilor, muzicienilor, si compozitorilor crestini din intreaga Romanie si nu numai, care si-au dedicat activitatea si inimile lui Dumnezeu, in lauda, inchinare si promovarea valorilor crestine. Este un timp de intalnire si reconectare, pentru a impartasi muzica si lucurile nou create, atat intre ei cat si cu publicul participant.

Ingrijorarea: trecut sau viitor?


Secolul vitezei. Tehnologia progresează... TU stagnezi? 

     Dacă răspunsul tău e negativ, înseamnă că eşti pe drumul cel bun. Viaţa ta îşi urmează lin cursul, plină de bucurie şi reuşită. Totuşi, dacă ezitarea te-a copleşit, am veşti bune pentru tine.

Any data to display