Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

It’s not gay being gay / Nu e "gay" sa fii "gay"

Senatorul Chiuariu este perseverent. Ori incapatinat. Una din noua. Caci saptamina asta si-a pus in aplicare planul alternativ pentru introducerea in Constitutia Romaniei a nediscriminarii bazate pe orientarea sexuala. Adica implementarea viziunii dlui Victor Ponta pentru Romania, o Constitutie “progresista” in rind cu ideologia radicala a Internationalei Socialiste. La insistenta dlui Chiuariu, Comisia pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, luni, un amendament de interzicerea a discriminarii in Romania “in orice situatie.”

Intalnire de rugaciune la Biserica Bob de mustar

Intalnire de rugaciune la Biserica Bob de mustar

Veniţi să vă întâlniţi cu un Dumnezeu fascinant!
În săptămâna 24-29 iunie 2013, haideţi să căutăm Faţa Domnului şi să ne sfinţim prin rugăciune şi închinare, să cerem Duhului Sfânt revelaţia vredniciei lui Iisus Hristos ca bază şi esenţă a casei de rugăciune şi a templului Său (adică trupurile noastre, conform 1 Corinteni 6:19), să primim o viziune proaspătă pentru noi înşine şi pentru Biserica lui Hristos din Bucureşti, şi să fim întăriţi cu puterea dumnezeiască pentru a împlini astfel Voia lui Dumnezeu, cea bună, plăcută şi desăvârşită.

Tony Anthony, autorul cartii “Imblanzirea tigrului”, in Romania

Tony Anthony in Romania

Tony Anthony, autorul cărții Îmblanzirea Tigrului va veni în Romania. Localitățile și modalitatea de contact pentru a participa sunt următoarele:

4 iulie 2013 - orele 19.00 - Cluj Napoca, Strada Inului 5 - contact Emi Chira (0749 147 581)
5 iulie 2013 - orele 19.00 - Marginea, Suceava, contact Ionel Botnarescu (0744 543 312)
6 iulie 2013 - Baia Mare - Strada Crisului 6 la biserica Credintei LOGOS, contact Victor Otet (0745 282 346)

Tabara de familii 2013

Tabara de familii 2013

Tineri Pentru Misiune – Lucrarea cu familii,  va invita sa participati la tabara de familii “Respecta-l, Iubeste-o” ce va avea loc in perioada 1-6 iulie 2013 in loc. Dezna, jud. Arad.

Situata intr-o zona frumoasa din muntii apuseni, in localitatea Dezna, la 8 km de statiunea Moneasa, in mijlocul naturii, Tabara de Familii se doreste a fi o tabara care sa motiveze familiile participante sa petreaca un timp de calitate, nu doar pe perioada taberei ci si in viata de zi cu zi.

Conferinta "Puterea Unitatii in Cuvant" la Bucuresti

Conferinta "Puterea Unitatii in Cuvant" la Bucuresti

Alianta Evanghelica din Romania va invita la Conferinta Lucratorilor Evanghelici din Romania si Europa de Est, cu tema Puterea Unitatii in Cuvant, care va avea loc in Bucuresti, in zilele de 18-19 iunie 2013. Cu aceasta ocazie se va lansa proiectul Coalitia Evanghelica, ce va promova parteneriate si evenimente intre biserici evanghelice din Romania, Europa de Est si SUA.

Comunicat de presa despre revizuirea constitutiei al Uniunii Baptiste din Romania

Comunicat de presa

Bucuresti, 07 iunie 2013

 Analizând demersul Comisiei Comune a Camerei Deputatilor si a Senatului de Revizuire a Constitutiei, Cultul Crestin Baptist din România (Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din România) reafirma principiile exprimate în data de 18.03.2013 care au fost înaintate Comisiei Comune a Camerei Deputatilor si a Senatului de Revizuire a Constitutiei din Parlamentul României prin care solicita formularea art. 48 al. (1) în noua Constitutie în urmatorii termeni: Familia se întemeiaza pe casatoria liber consimtita între barbat si femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si îndatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor.

Hristos a Inviat!

Hristos a Inviat!

„Si iata ca s-a facut un mare cutremur de pamant, caci un inger al Domnului s-a pogorat din cer, a venit si-a pravalit piatra de la usa mormantului...”. Matei 28:2


Piatra a fost prăvălită de la ușa mormântului. Sigiliul pus pe mormânt nu L-a oprit, moartea nu L-a putut ţine pe Domnul Isus în adâncurile reci, iar Lumina Lui a triumfat în zori de zi şi peste veacuri.

În dimineața Învierii, Mântuitorul a rupt lanţurile robiei, a călcat blestemul morţii în picioare, a învins păcatul înviind pentru ca noi să primim o viaţă nouă, o viaţă în care să ne bucurăm de darul mântuirii pe care ni l-a oferit.

Tabara "InTouch" la Sighisoara

Tabara "InTouch" la Sighisoara

Tabăra ”in Touch” din Romania va avea loc la țară, la 20 de km de orașul medieval Sighișoara. Vom locui într-un mediu liniștit, rural, în satul Prod, într-un camping bine echipat care este conectat cu TPM Romania.  Veți avea posibilitatea să alegeți între cazare în casă, caravană proprie, sau cort personal.

Any data to display