Comunicat de presa despre revizuirea constitutiei al Uniunii Baptiste din Romania

Comunicat de presa

Bucuresti, 07 iunie 2013

 Analizând demersul Comisiei Comune a Camerei Deputatilor si a Senatului de Revizuire a Constitutiei, Cultul Crestin Baptist din România (Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din România) reafirma principiile exprimate în data de 18.03.2013 care au fost înaintate Comisiei Comune a Camerei Deputatilor si a Senatului de Revizuire a Constitutiei din Parlamentul României prin care solicita formularea art. 48 al. (1) în noua Constitutie în urmatorii termeni: Familia se întemeiaza pe casatoria liber consimtita între barbat si femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si îndatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor.

Hristos a Inviat!

Hristos a Inviat!

„Si iata ca s-a facut un mare cutremur de pamant, caci un inger al Domnului s-a pogorat din cer, a venit si-a pravalit piatra de la usa mormantului...”. Matei 28:2


Piatra a fost prăvălită de la ușa mormântului. Sigiliul pus pe mormânt nu L-a oprit, moartea nu L-a putut ţine pe Domnul Isus în adâncurile reci, iar Lumina Lui a triumfat în zori de zi şi peste veacuri.

În dimineața Învierii, Mântuitorul a rupt lanţurile robiei, a călcat blestemul morţii în picioare, a învins păcatul înviind pentru ca noi să primim o viaţă nouă, o viaţă în care să ne bucurăm de darul mântuirii pe care ni l-a oferit.

Tabara "InTouch" la Sighisoara

Tabara "InTouch" la Sighisoara

Tabăra ”in Touch” din Romania va avea loc la țară, la 20 de km de orașul medieval Sighișoara. Vom locui într-un mediu liniștit, rural, în satul Prod, într-un camping bine echipat care este conectat cu TPM Romania.  Veți avea posibilitatea să alegeți între cazare în casă, caravană proprie, sau cort personal.

Ziua portilor deschise la Universitatea Emanuel Oradea

Ziua portilor deschise la Universitatea Emanuel Oradea

Universitatea Emanuel din Oradea te invita sa descoperi ce poate fi dincolo de usile sale! Ziua Portilor Deschise este ziua in care profesorii si studentii UEO au pregatit un program special doar pentru tine, liceanule, ca sa cunosti de acum oportunitatile pentru viitorul tau profesional.

Conferinta de misiune RoMisCon 15

Conferinta de misiune RoMisCon 15

Departamentul de Misiune și Evanghelizare al Cultului Creștin Penticostal din România, împreună cu Agenția Penticostală de Misiune Externă (APME), organizează Conferința de misiune RoMisCon 15, în perioada 28-31 Mai 2013, la Valea Drăganului, județul Cluj.

Fratele Yun vine in Romania - 3-8 mai 2013

Fratele Yun vine in Romania

Fratele Yun este cunoscut în China sub numele de „omul ceresc”. Această poreclă provine de la un incident din anul 1984, când a refuzat să-şi dea numele adevărat autorităţilor. Dacă şi-ar fi divulgat adevărata identitate, el ar fi pus în pericol viaţa creştinilor locali. Ca răspuns la bătăile şi ameninţările Biroului Public de Securitate de a-şi divulga numele şi adresa, Yun a strigat: „Eu sunt un om ceresc! Casa mea e în cer!” Credincioşii locali, care încă se mai adunau într-o casă învecinată, i-au auzit strigătul şi au ştiut că acesta reprezintă un semnal de alarmă faţă de pericolul iminent. Au fugit cu toţii şi au scăpat de arest.

Omul ceresc: remarcabila poveste a vietii fratelui Yun din China

Omul ceresc: remarcabila poveste a vietii fratelui Yun din China


Omul ceresc: remarcabila poveste a vieţii fratelui Yun din China

„Începând cu anul 1949, când a început persecuţia asupra creştinilor, bisericile au suferit din cauza multor atacuri. Astfel, până în anul 1958 guvernul a închis toate bisericile oficiale. Soţia şefului de stat Mao, pe nume Jiang Qing, le spunea vizitatorilor străini: „În China creştinismul a fost redus la secţiunea de istorie a muzeelor. Este mort şi îngropat.” În anii 1970, o delegaţie creştină care a venit în vizită din Statele Unite ale Americii a raportat că „în China nu a mai rămas nici măcar un creştin”.

Tabara de fotbal pentru copii 2013

Tabara de fotbal pentru copii 2013

Tineri Pentru Misiune organizează "Tabăra de fotbal pentru copii" în perioada 29 iulie – 02 august 2013 la Prod, lângă Sighişoara. Vârsta necesară pentru a te înscrie este între 10 – 14 ani, costul fiind de 120 lei.

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/75PCbKzx0r

16 Sep
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/VP5fskSdIO

16 Sep
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/fG4huWVJ7n

16 Sep