Jim Dawson, un mare razboinic, a plecat la Domnul

Jim Dawson, un mare razboinic, a plecat la Domnul

Jim a fost un membru fondator al Consiliului International Tineri Pentru Misiune, format in septembrie 1972, cu scopul de a oferi o conducere spirituala adevarata al carei rol este separat de functionarea legala/financiara a bordului de conducere legal. El a slujit in multe pozitii de conducere pe plan international, national si local in Tineri Pentru Misiune datorita intelepciunii bogate pe care Dumnezeu a pus-o in el si din cauza profunzimii caracterului si a relatiei sale cu Dumnezeu. Rolul pentru care il stim cel mai bine este acela de “pastor global al TPM-ului”, fiind cunoscut pentru compasiunea si abilitatile lui de relationare. El a iubit si a fost iubit intr-un mod profund.

Conferinta Peniel "Resuscitat" la Galati

Conferinta Peniel "Resuscitat" la Galati

In perioada 22 si 23 martie 2013 sunteti invitati la Conferinta Regionala Peniel de la Galati ce se va desfasura sub titlul "RESUSCITAT", avand ca motto Efeseni 5:14.
Conferinta va avea loc la Biserica "Templul Penticostal Galati", str. Constantin Notarra, Nr. 4, 800253, Galati.

Conferinta "Unde este Dumnezeu cand sufar?"

Conferinta de apologetica "Unde este Dumnezeu cand sufar?" se va desfasura la Tg. Mures in data de 16 martie 2013 si se va adresa celor care au nevoie de raspunsuri inteligente la unele intrabari care ar putea pune la indoiala credinta lor.

Pe langa crestini, sunt invitati sa participe si agnosticii, ateii si cei de alte religii.

Comunicat din partea noii conduceri a Bisericii Metanoia Arad

Comunicat din partea noii conduceri a Bisericii Metanoia Arad

In urma Adunarii Generale din data de 9 februarie 2013, noua conducere a Bisericii Metanoia din Arad a publicat acest comunicat:

Ne aflam la capatul unui proces dureros desfasurat in mijlocul comunitatii noastre. Scopul Adunarii Generale extraordinare intrunita in data de 09.02.2013 a fost prezentarea cauzelor crizei in care Biserica Baptista Metanoia s-a aflat in ultimele aproximativ 9 luni si gasirea solutiilor in lumina Scripturilor si a hotararilor membrilor bisericii.

Pastorul Cristian Barbosu s-a retras din Biserica Metanoia

Pastorul Cristian Barbosu s-a retras din Biserica Metanoia

Pastorul Cristian Barbosu si pastorul Raul Todinca s-au retras din slujba de pastori ai bisericii Metanoia din Arad. Va prezentam in continuare o explicatie a Pastorului Cristian Barbosu despre cele intamplate.

Comunicat din partea lui Cristian BARBOSU
Avand in vedere ca in ultima perioada, am luat cateva hotarari importante care-mi influenteaza viata si lucrarea, si tinand cont de recomandarile unora de a-mi face publica pozitia mea fata de cele intamplate, am hotarat sa scriu acest comunicat.

Valentine's Day. Paganism sau crestinism?

Valentine’s day este o zi de mare sărbătoare pentru toţi îndrăgostiţii, dar şi un prilej de multiplicare a profiturilor pentru comercianţi.

De Valentine’s Day, vânzările florăriilor cresc cu peste 300% față de o zi obișnuită, astfel că în majoritatea cazurilor se înregistrează încasări cât într-o lună întreagă, potrivit estimărilor unui site de profil. Alături de flori și de felicitările de Valentine's Day, ciocolata se numără printre cele mai populare cadouri oferite cu această ocazie.  În jurul anului 1800, frații Cadbury au înființat în Anglia un magazin unde produceau și vindeau ciocolată pentru cetățenii obișnuiți. Anul 1861 a fost anul apariţiei primei cutii de ciocolată în formă de inimă pentru Valentine's Day, potrivit thehappychocolatier.com. De atunci, ciocolata a fost asociată tot mai mult cu Valentine's Day.

Planurile Suveranului Pontif dupa retragere

Benedict al XVI-lea, în vârstă de 85 de ani, urmează să se retragă într-o mănăstire din incinta Vaticanului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, citat de AFP.

Retragerea la mânăstire va avea însă loc după un sejur al Suveranului Pontif în reşedinţa papală de vară din Castel Gandolfo, în apropiere de Roma.

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/75PCbKzx0r

16 Sep
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/VP5fskSdIO

16 Sep
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/fG4huWVJ7n

16 Sep