Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Concert Beck Corlan

Concert Beck Corlan

Vineri, 22 martie 2013, incepand cu ora 18:00 sunteti invitati la concert cu Beck Corlan la Biserica Metanoia din Arad, Str. Tribunu Dobra nr 8. Intrarea libera.

Conferinta Peniel la Timisoara

Conferinta Peniel la Timisoara

Fundatia Peniel va aborda tema identitatii in cel mai mare eveniment Peniel din acest an, cea de-a 17-a Conferinta Nationala de Tineret, care va avea loc pe 12-13 aprilie 2013, la Timisoara.

Conferinta de evanghelizare - Liber prin Har

Conferinta de evanghelizare - Liber prin Har

Duminică, 17 martie 2013, orele 18:00, Biserica Creștină Diakonia din București, organizează conferința de evanghelizare: „Liber prin Har”. La acest eveniment avem ca invitați formația Excelsior, corul reunit al tinerilor creștin după evanghelie din București și evanghelistul Matei Brăniștâreanu din jud. Giurgiu.

Concert DECEAN la Bucuresti

Concert DECEAN la Bucuresti

Trupa DECEAN este in turneu pentru promovarea celui mai nou album ‘VINDECĂ ȚARA’
Sambata, 9 martie 2013, Ora: 19:00 – sunteti invitati la concert la Biserica ‘Raul Vietii’ din Bucuresti, Aleea Câlnăului 12-22.

Jim Dawson, un mare razboinic, a plecat la Domnul

Jim Dawson, un mare razboinic, a plecat la Domnul

Jim a fost un membru fondator al Consiliului International Tineri Pentru Misiune, format in septembrie 1972, cu scopul de a oferi o conducere spirituala adevarata al carei rol este separat de functionarea legala/financiara a bordului de conducere legal. El a slujit in multe pozitii de conducere pe plan international, national si local in Tineri Pentru Misiune datorita intelepciunii bogate pe care Dumnezeu a pus-o in el si din cauza profunzimii caracterului si a relatiei sale cu Dumnezeu. Rolul pentru care il stim cel mai bine este acela de “pastor global al TPM-ului”, fiind cunoscut pentru compasiunea si abilitatile lui de relationare. El a iubit si a fost iubit intr-un mod profund.

Conferinta Peniel "Resuscitat" la Galati

Conferinta Peniel "Resuscitat" la Galati

In perioada 22 si 23 martie 2013 sunteti invitati la Conferinta Regionala Peniel de la Galati ce se va desfasura sub titlul "RESUSCITAT", avand ca motto Efeseni 5:14.
Conferinta va avea loc la Biserica "Templul Penticostal Galati", str. Constantin Notarra, Nr. 4, 800253, Galati.

Conferinta "Unde este Dumnezeu cand sufar?"

Conferinta de apologetica "Unde este Dumnezeu cand sufar?" se va desfasura la Tg. Mures in data de 16 martie 2013 si se va adresa celor care au nevoie de raspunsuri inteligente la unele intrabari care ar putea pune la indoiala credinta lor.

Pe langa crestini, sunt invitati sa participe si agnosticii, ateii si cei de alte religii.

Any data to display