Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Comunicat din partea noii conduceri a Bisericii Metanoia Arad

Comunicat din partea noii conduceri a Bisericii Metanoia Arad

In urma Adunarii Generale din data de 9 februarie 2013, noua conducere a Bisericii Metanoia din Arad a publicat acest comunicat:

Ne aflam la capatul unui proces dureros desfasurat in mijlocul comunitatii noastre. Scopul Adunarii Generale extraordinare intrunita in data de 09.02.2013 a fost prezentarea cauzelor crizei in care Biserica Baptista Metanoia s-a aflat in ultimele aproximativ 9 luni si gasirea solutiilor in lumina Scripturilor si a hotararilor membrilor bisericii.

Pastorul Cristian Barbosu s-a retras din Biserica Metanoia

Pastorul Cristian Barbosu s-a retras din Biserica Metanoia

Pastorul Cristian Barbosu si pastorul Raul Todinca s-au retras din slujba de pastori ai bisericii Metanoia din Arad. Va prezentam in continuare o explicatie a Pastorului Cristian Barbosu despre cele intamplate.

Comunicat din partea lui Cristian BARBOSU
Avand in vedere ca in ultima perioada, am luat cateva hotarari importante care-mi influenteaza viata si lucrarea, si tinand cont de recomandarile unora de a-mi face publica pozitia mea fata de cele intamplate, am hotarat sa scriu acest comunicat.

Valentine's Day. Paganism sau crestinism?

Valentine’s day este o zi de mare sărbătoare pentru toţi îndrăgostiţii, dar şi un prilej de multiplicare a profiturilor pentru comercianţi.

De Valentine’s Day, vânzările florăriilor cresc cu peste 300% față de o zi obișnuită, astfel că în majoritatea cazurilor se înregistrează încasări cât într-o lună întreagă, potrivit estimărilor unui site de profil. Alături de flori și de felicitările de Valentine's Day, ciocolata se numără printre cele mai populare cadouri oferite cu această ocazie.  În jurul anului 1800, frații Cadbury au înființat în Anglia un magazin unde produceau și vindeau ciocolată pentru cetățenii obișnuiți. Anul 1861 a fost anul apariţiei primei cutii de ciocolată în formă de inimă pentru Valentine's Day, potrivit thehappychocolatier.com. De atunci, ciocolata a fost asociată tot mai mult cu Valentine's Day.

Planurile Suveranului Pontif dupa retragere

Benedict al XVI-lea, în vârstă de 85 de ani, urmează să se retragă într-o mănăstire din incinta Vaticanului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, citat de AFP.

Retragerea la mânăstire va avea însă loc după un sejur al Suveranului Pontif în reşedinţa papală de vară din Castel Gandolfo, în apropiere de Roma.

Papa Benedict al XVI-lea demisioneaza

Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat demisia. Retragerea oficială va avea loc pe 28 februarie, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, citat de agenţia ANSA. Următorul Papă va fi ales până la sfârşitul lunii martie. "Papa a anunţat că va renunţa la ministerul său la ora 20.00 (21:00 ora României), la 28 februarie. Atunci va începe perioada "sede vacante" (locul vacant)", a precizat purtătorul de cuvânt Federico Lombardi, într-un anunţ fără precedent în istoria Biserii Catolice.

Speranta... se cere speranta !

Speranţă? Un cuvânt mare, ce capătă putere când e spus tare, cu credinţă. Dar... credinţă în ce?

Trăim vremuri grele, mare durere e sub stele. Oriunde priveşti, plânsete găseşti. Oameni chinuiţi, familii de robiţi... Ne învârtim în cerc şi nu ştim că drumul pe care am apucat... e greşit. Ne-am pus nădejdea în putere, puterea lumii acesteia, sperând la un viitor mai bun. Dar ce au împlinit?

Lansare de album - Ani Ursachi

Lansare de album - Ani Ursachi

„ÎN TINE MĂ ÎNCRED” - Acesta este titlul primului album de muzică, semnat Ani Ursachi. Interpreta, româncă de origine, trăiește actualmente la Paris.

Albumul a apărut în toamna anului 2012, la studioul Trinity Music din Baia Mare, prin efortul și munca depuse de Marius Pop și trupa Domini. 

Any data to display