Sam Parnia - omul care invie mortii

Ati auzit de Sam Parnia, medicul britanic care pretinde ca invie mortii? A devenit o celebritate mondiala in urma publicarii in 2013 a cartii lui, The Lazarus Effect: The Science that is Erasing the Boundaries Between Life and Death (“Efectul Lazar: Stiinta care elimina granitele intre viata si moarte”). Cartea e fascinanta, si lecturarea ei usoara. In cele 292 de pagini ale ei, cartea descrie ultimele descoperiri in domeniul reanimarii. Invatam din ea ca in ultimele decade, progresul tehnologic in domeniul reanimarii a fost atit de mare, incit, afirma Parnia, se poate vorbi de o adevarata inviere a mortilor.

Tabara Peniel REFILL 2014

Anul acesta, Fundatia Peniel va organiza Tabara Nationala de Tineret in frumoasa zona a Muntilor Apuseni, pe malul Crisului Repede, din zona Balnaca-Suncuius, jud. Bihor. Locul acesta a fost unul dintre cele mai apreciate de catre participantii taberelor noastre. Mai important decat locul geografic este convingerea ca acolo Se va arata Dumnezeu tuturor celor cu inima curata.

Aniversare Alfa Omega TV – 20 de ani de misiune prin media in Romania

Aniversare Alfa Omega TV – 20 de ani de misiune prin media in Romania

După înființare, în 1994, ani de zile Dumnezeu ne-a dat să facem lucruri simple, traduceri de programe, vânzări de casete video, distribuție de emisiuni creștine la stații comerciale din România. O facem si acum dar la un alt nivel. Apoi prin anul 2000 am început să producem emisiuni TV proprii, s-a născut programul nostru reprezentativ Calea, Adevărul și Viața, la început LIVE, pe o stație locală din Timișoara, redifuzat în numeroase orașe.

Baptistii din Serbia cer ajutor

“Aceasta este cea mai gravă catastrofa naturală ce a avut vreodată loc in Serbia”, a declarat recent premierul Aleksandar Vucic referindu-se la inundațiile din ultimele zile. Peste 100.000 de case din Serbia si peste 50.000 de case din Bosnia au rămas fără curent electric in urma furtunilor ce au avut loc zilele trecute.  20 de oameni au murit, câteva sute au fost evacuați din calea apelor si sute de mii de sârbi si bosniaci au rămas fără alimente si apa potabilă.

Comunicat al Federatiei Baptiste Euro-Asiatica despre Ucraina

Federatia Eruo-Asiatica (FEA), entitate ce cuprinde 12 uniuni baptiste, inclusiv Rusia si Ucraina, a emis un comunicat cu privire la situatia din Ucraina in urma intalnirii recente ce a avut loc in Almaty, Kazahstan.

In acest comunicat, FEA isi exprima sprijinul pentru credinciosii baptisti din Ucraina si din Rusia si face un apel pentru rugaciune si actiune in vederea stoparii a ceea ce  numeste “abisul intunecat” al escaladarii conflictului civil in Ucraina. Comunicatul face apel la pace:

Aniversare Alfa Omega TV – 20 de ani de misiune media in Romania

După înființare, în 1994, ani de zile Dumnezeu ne-a dat să facem lucruri simple, traduceri de programe, vânzări de casete video, distribuție de emisiuni creștine la stații comerciale din România. O facem si acum dar la un alt nivel. Apoi prin anul 2000 am început să producem emisiuni TV proprii, s-a născut programul nostru reprezentativ Calea, Adevărul și Viața, la început LIVE, pe o stație locală din Timișoara, redifuzat în numeroase orașe.


Domnul a deschis uși pentru distribuire de programe la stații cu acoperire națională și prin satelit, a inițiat proiecte media noi, de pionierat, în zona web/internet.

Pentru prima dată, într-un raport de misiune, în 1998, scriam despre viziunea primită de la Domnul de a lansa un canal satelit cu emisie permanentă, 24 ore zilnic, cu acoperire europeană. Ne-a trebuit multă credință și o permanență a rugăciunii ca să lăsăm să crească aceste promisiuni în inima noastră... În iunie 2006, a fost lansat canalul satelit Alfa Omega TV, cu emisie permanentă 24 ore, 7 zile pe săptămană, primul de acest gen din Europa de Est...

În anii următori, după ce perioade îndelungate ne-am mutat sediul dintr-un loc într-altul, am început construcția “casei Alfa Omega“, un centru de media care astăzi adăpostește studioul de televiziune si celelelte departamente și activități de media.

Deseori sunt întrebat: Cine vă finanțează? Răspund invariabil: Domnul! si adaug: Ceea ce El inițiază, El și finanțează. Și o face prin copiii Lui. Zeci, sute de persoane, organizații, prieteni, au fost folosiți de Domnul în sprijinirea și dezvoltarea lucrării Alfa Omega de-a lungul anilor. Nimeni nu își poate asuma azi, la acest moment de bilanț, vreun merit, nici măcar noi, cei care de 20 de ani administrăm resurse și dăm direcție lucrării. Este lucrarea Lui! Inițiată prin revelație, dezvoltată prin credință și susținută prin rugăciune.

Alfa Omega TV este o misiune prin media, parte din marea trimitere - vestirea Evangheliei si edificarea credincioșilor, reflectând și ceea ce El face în această vreme în România!

Tudor Pețan


CINE SUNTEM SI CE FACEM

Alfa Omega TV este o lucrare creștină de media fondată în anul 1994, cu largă deschidere interconfesională. Scopul nostru principal este să facem misiune prin mijloace media, să atingem români din țară și din străinătate și să avem impact asupra comunității creștine din Balcani și din Estul Europei.

Suntem parte din lucrarea de misionariat a României și Europei prin:

1. Evanghelizare

Alfa Omega este un instrument al lui Dumnezeu folosit pentru mântuirea românilor de pretutindeni.

Prin conţinutul evanghelistic al resurselor și programelor, oamenii au posibilitatea să-L cunoască pe Dumnezeu, să fie transformaţi şi să trăiască o viaţă asemenea lui Isus Hristos.

2. Echipare si slujire

Ca lucrare de media creştină, Alfa Omega înţelege lucrarea de pregătire şi echipare pentru slujire a credincioşilor ca o prioritate. De-a lungul anilor, numeroşi creştini din România au fost binecuvântaţi, eliberaţi, vindecaţi şi încurajaţi de programele Alfa Omega. 

Prin resursele noastre, ne propunem să echipăm Trupul lui Cristos din România şi să fim o sursă de hrană spirituală.

3. Reflectarea lucrarii Domnului în Romania

De-a lungul timpului, Alfa Omega a fost partener media pentru diverse organizaţii şi lucrări creştine din România. Alfa Omega este o voce prin promovarea de mişcări de trezire, conferinţe, întâlniri de rugăciune şi evenimente din viaţa bisericii creştine. Credincioşi din întreaga lume sunt parte, prin televiziune, la ceea ce Dumnezeu lucrează în România. 

Alfa Omega TV este Martor și Parte a mișcării de trezire pe care Dumnezeu o pregătește pentru România.

FACEM MISIUNE MEDIA PRIN:

1. Televiziune

Principala tehnologie de mass-media pe care o folosim pentru misiune este televiziunea. Emitem două canale de televiziune cu program permanent, producem sute de programe anual și furnizăm programe cu conținut creștin la peste 40 de televiziuni comerciale regionale partenere din România.

2. Internet și tehnologii media noi

Pentru a complementa activitatea de televiziune, folosim și noile tehnologii și mijloace relevante pentru tânăra generație. Site-ul web vă stă la dispoziție cu mii de articole și resurse video, canale TV online, magazin virtual și alte aplicații web. Toate aceste resurse sunt disponibile și pe tableta sau telefonul dvs. Suntem prezenți și prin aplicații mobile și pe rețelele de media socială.

3. Distribuție de resurse

Prin librăria sa, Alfa Omega vă oferă numeroase resurse creştine: cărţi, DVD-uri, Biblii și materiale de studiu, disponibile pentru indivizi şi biserici.

4. Sprijin în rugăciune

Dincolo de o tehnologie anume, ne implicăm direct în viața telespectatorilor noștri, fiindu-le alături prin rugăciune și consiliere pentru cauzele celor care ne contactează. De asemenea, îi punem în legătură cu biserici locale și organizații partenere care să le ofere sprijin în continuare.


Citeste mai mult la alfaomega.tv
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/75PCbKzx0r

16 Sep
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/VP5fskSdIO

16 Sep
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/fG4huWVJ7n

16 Sep