Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Radio „FILADELFIA” - 4 ANI DE EMISIE

Radio „FILADELFIA” - 4 ANI DE EMISIE

De 1 decembrie ne îmbracam în programe noi. Rubricile si emisiunile marca Radio „Filadelfia” vor face deliciul vostru, 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

Sambata, 1 decembrie 2012, un prilej minunat de a spune împreună „La mulți ani, Radio „Filadelfia”!”, „La mulți ani, România!!!!”

Sarbatoriti împreuna cu Radio „Filadelfia” împlinirea a 4 ani de la prima emisie!

Radio „Filadelfia” - o prezenta inedita la evenimentele lumii muzicale crestine prin transmisiile realizate în direct.

 

ONE VISION - Peniel la Londra

Conferinta se va desfasura sub denumirea ONE VISION.
Conferinta va avea loc la El-Shaddai International Christian Centre; The Hippodrome, North End Road, Golders Green, London, NW11 7RP;

Seminar: Cum sa te prezinti la un interviu pentru angajare?

Seminar: Cum sa te prezinti la un interviu pentru angajare?
Biserica Creștină Baptistă Sfânta Treime din Constanța in colaborare cu Global Medical organizează seminarul cu tema: Cum să te prezinți la un interviu pentru angajare?
Seminarul va fi susținut de dl. Beniamin Grozea, CEO Global Medical. Dl. Beniamin are o experiență vastă în lumea afacerilor, managementul bancar și medical dar și ca antreprenor.

Billy Graham il sustine in alegeri pe Mitt Romney

Billy Graham il sustine in alegeri pe Mitt Romney

După ce s-a întâlnit cu Mitt Romney, săptămâna trecută, asigurându-l că va face tot ce va putea pentru a-l ajuta pe candidat la președinție în săptămânile dinaintea alegerilor, Billy Graham a îndemnat americanii să voteze pe 6 noiembrie în funcție de valorile biblice.

Any data to display