Articole

Au inceput inscrierile pentru Scoala de Pionierat si Slujire Crestina

Scoala de Pionierat si Slujire Crestina

Tineri Pentru Misiune Mediaș organizează Școala de Un An, care include cele 3 module oferite de Universitatea Națiunilor și se adresează tinerilor care doresc să se pregătească pentru o carieră de misionar transcultural sau de slujire creștină  locală, precum și celor care vor să își ia un timp să îl cunoască mai mult pe Dumnezeu.

Dorim ca pe timpul acestei scoli să fim o binecuvântare pentru orașul, județul în care se află baza noastră și pentru zonele din România mai puțin evanghelizate ori afectate de dezastre naturale. De aceea ne vom implicăm activ și constant în proiecte la nivel local. Scoala de Ucenicie cuprinde si 2 luni de misiune transculturala.

Dacă faci toate cele 3 cursuri modulare vei obține 3 diplome acreditate de Universitatea Națiunilor și creditele necesare pentru a-ți continua educația.

Fii un bun Samaritean
- Învață modelul lui Isus de a purta de grijă, de a iubi și de a predica celor săraci
- Ajută un copil nealfabetizat să fie școlarizat
- Îmbunătățește condițiile de locuit ale unei familii

Perioada: 5 octombrie 2014 - 11 septembrie 2015

Locația: La Centrul de misiune TPM Medias, jud Sibiu (partea de teorie) dar și în misiuni în România și transcultural.


Detalii pe Tineri Pentru Misiune Medias

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

O lume întunecată, luminată doar de rugurile pe care femei oprimate sunt arse de vii. Aceasta este lumea românească… https://t.co/vAQkA1Ymro

19 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Libertatea religioasă, libertatea de exprimare și libertatea de conștiință sunt puse din nou în balanță cu antidisc… https://t.co/KQuhzThoHe

19 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/lp7VNvXs4x

17 Oct