Festivalul "Gloria" in Cluj-Napoca

Festivalul "Gloria" in Cluj-Napoca

Festivalul "Gloria" este organizat în fiecare an de către Contrast Media, cu ocazia sărbătorilor de iarnp. Anul acesta se organizează pe 14 Decembrie, ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca. Festivalul, aflat la a 4-a ediţie prezintă, într-un concert de aproximativ doua ore, cei mai cunoscuţi solişti din muzica creştină românească.

"Gloria" doreşte să ofere publicului creştin momente unice în compania celor mai apreciaţi artişti creştini ai momentului. Eşti invitat să participi la un concert extraordinar în care colindele vor alterna cu cele mai frumoase melodii din repertoriul artiştilor.

De asemenea, evenimentul are ca scop motivarea şi mobilizarea artiştilor creştini din România şi întărirea relaţiilor dintre ei.

Printre artiştii creştini se numără: Chris, Cristian Cazacu, Skydive, Infuse şi Dolores Wagner.

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Iohannis: „Până în 2020, 70% din instituțiile publice naționale și locale din România vor avea experți în egalitate… https://t.co/nJmSX8r8xp

14 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/4PfuLNzv2x

14 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

"Homosexualitatea și lesbianismul reprezintă acte sexuale și relații personale nefirești. Fiecare are o libertate d… https://t.co/6QsIqqIj8p

14 Oct