Conferinta la Timisoara cu Dr Bill Lawrence

Conferinta la Timisoara cu Dr Bill Lawrence

Dr. Bill Lawrence, fondatorul organizatiei Leader Formation International, renumit profesor de Teologie Pastorala la Seminarul Teologic din Dallas, va sustine sambata, 26 ianuarie, orele 10-13, la Biserica Crestina Baptista “Betel” din Timisoara, o conferinta cu tema:”Slujitori cu o inima jertfita pe altarul lui Dumnezeu”.

 

 

Dr. Bill Lawrence a slujit timp de 12 ani Biserica South Hills Community din California si a predat cursuri de teologie, timp de 23 ani, la Seminarul Teologic din Dallas.In ultimii ani a tinut conferinte pentru liderii crestini in peste 30 de tari.

Este autor a 2 carti, una dintre ele-Pastorire eficienta-fiind tradusa si in limba romana.

In timpul vizitei din Romania, renumitul profesor american va sustine conferinte de instruire pastorala si pentru pastorii baptisti din Comunitatile Arad (28 ianuarie) si Oradea si Cluj (29 ianuarie).

La conferinta organizata la Biserica Baptista “Betel” din Timisoara pot participa pastori, presbiteri, diaconi, misionari si invatatori de Scoala Duminicala.

Cei care sunt interesati de materialele pastorului Lawrence pot accesa site-ul www.lfi-ee.org.

 

Sursa: baptist-tm.ro

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Avortul este drept al femeii sau crima? Voteaza ACUM pe https://t.co/ddLY17x1xd

20 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali https://t.co/gEZJxA0TTU

20 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

O lume întunecată, luminată doar de rugurile pe care femei oprimate sunt arse de vii. Aceasta este lumea românească… https://t.co/vAQkA1Ymro

19 Oct