Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Conferinta nationala Awana 2014

Awana Romania va organiza o conferinta nationala de instruire a liderilor in evanghelizarea copiilor si tinerilor. Awana reprezinta un ajutor real dat bisericilor locale pentru a dezvolta o lucrare dinamica prin care copiii si tinerii sa auda Evanghelia.

Instruirea este parte a programului “Awana Seed Planters” al Awana International cu sediul in SUA si este sustinut de o echipa (instructori) dinamica cu multa experienta in lucrarea cu copiii si tinerii. Seminariile teoretice vor fi insotite de demonstratii practice. Totul este gandit si organizat ca liderii sa aiba parte de o instruire completa, atat teoretica, cat si practica.

Perioada:  13-16 Noiembrie 2014:  Joi (18.00)-Duminica (12.00)

Ce costuri implică? 

–  in primul rand: TIMP. Stim deja ca timpul este cea mai pretioasa resursa a noastra. Aproape patru zile le vom petrece prin a ne: informa, juca, povesti, incuraja si pune in practica ce am invatat. Totul va fi dinamic, spiritual  si plin de entuziasm, asa cum trebuie sa fie fiecare Club Biblic Awana.

– in al doilea rand: BANI. Aici avem o veste buna: taxa de participare este sponsorizata la 100 Lei/pers.*  pana la 10 Noiembrie 2014, in care este inclusa (taxa de conferinta, kit Awana complet, cazarea si masa la hotel si alte lucruri surpriza).

*Costul real fara sponsorizare  este de 550 lei/participant.

– in al treilea rand: DISPONIBILITATE. Patru zile de instruire poate vi se par mult, dar pentru Awana EXCELENTA este primordiala. Dorinta noastra este sa ne instruim cat se poate de bine pentru a face fata provocarii ce ne sta in fata. Din experienta conferinteleor anterioare, participantii si-ar mai fi dorit cateva zile in plus.

Ce trebuie să faceți?

1. Sa completati un formular de inscriere care ne ajuta sa putem sa va inscriem in conferinta.  APASA aici pentru a completa formularul.
2. Dupa ce veti primi confirmarea de inscriere trebuie sa platiti un acont de 50 lei.
3. Dupa ce ati efectuat plata si ati rezervat locul, veti primi informatii suplimetare de la echipa Awana Romania.

Contact: Sergiu Grigorescu, Telefon: 0722-679.651, 0757-656.269, office@awana.ro, s.grigorescu@awana.org

 

Awana este lider mondial in lucrarea cu copiii si tinerii, partenera cu mii de biserici locale, care formeaza copiii sa Il cunoasca, iubeasca si slujeasca pe Isus Cristos.

La nivel mondial este  o unealta de evanghelizare si ucenicizare, oferita bisericii locale, intr-un cadru cât mai accesibil. Awana, la nivel internaţional, slujeste peste 22.000 de biserici din 150 tari, evanghelizand si ucenicizand peste 1 milion  de copii si tineri anual. In Romania, acest program functionează de peste 20 de ani, avand rezultate semnificative.

Intenţia noastra este să incurajam si sa sustinem cluburile existente si să lansam acest program pentru altii interesati de o lucrare cu impact maxim in biserica locala  pentru copii si tineri.