Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Conferinta "Reinnoire" turneu in Romania

Sub genericul „Reînnoire”, Misiunea Speranța în parteneriat cu Apostolic Churches Alliance organizează în perioada 15-26 octombrie 2014 o serie de conferințe și evanghelizări care va include 13 localități din România. Programul va avea două secțiuni, una de tip conferință, adresată liderilor spirituali și liderilor în afaceri și una de tip evanghelizare.

Conferinta regionala Peniel la Suceava

Conferinta regionala Peniel la Suceava

Fiindcă toamna este anotimpul când se numără binecuvântările de peste an, vrem sa mulțumim și noi lui Dumnezeu pentru toate oportunitățile pe care ni le-a dat sa semănăm Cuvântul Sau în rândul generațiilor tinere: tabăra de schi din februarie, conferința naționala din mai, conferința din Germania, tabăra din august și conferința familiilor tinere din septembrie. Pe lângă ajutorul lui Dumnezeu, toate acestea nu se puteau realiza fara implicarea multor parteneri si voluntari în slujire, cărora vrem sa le mulțumim din toată inima.

Conferinta de misiune – RoMisCon 16

Moto: ,,…iată ți-am pus înainte o ușă deschisă, pe care nimeni nu o poate închide…’’ (Apoc. 3:8)

Evenimentul se va desfășura în perioada 27 – 30 mai 2014 în stațiunea Călimănești – Căciulata, ,,perla stațiunilor’’ de pe Valea Oltului, în incinta complexului hotelier Oltul-Cozia-Căciulata.

Conferinta de cupluri la Micesti

Cuvantul Vietii Romania va invita in primavera aceasta la Conferinta de Cupluri, in Micesti Judetul Arges, la Centrul de Conferinte si Tabere Cuvantul Vietii, pe 23 Mai - 25 Mai. Costul acestui sfarsit de saptamana special costa doar 250 RON de cuplu, incluzand masa, cazarea, pauze de cafea si altele.

Peniel Constanta Live la Radio Filadelfia

Pe 1 mai vor avea loc diferite COMPETITII SPORTIVE, iar seara vom incheia activitatile cu un CONCERT in aer liber;
Ne vom implica mai mult in EVANGHELIZARE – inceputul sezonului estival va aduce la mare foarte multi oameni pentru care a murit Hristos si care trebuie sa auda vestea mantuirii;
Duminica, 4 mai, vom incheia conferinta cu un timp de partasie / PICNIC pe plaja.

Conferinta “Misiunea: Optiune sau chemare?”

Conferinta “Misiunea: Optiune sau chemare?”

Biserica Betesda Tileagd, în colaborare cu Tineri Pentru Misiune Medias, organizeaza conferinta de misiune, MISIUNEA: OPTIUNE SAU CHEMARE?
Vrei sa faci ceva diferit cu viata ta? Esti interesat de misiune locala sau transculturala?

Tineri Pentru Misiune Medias este o organizatie crestina, parte din Youth With A Mission International si are ca scop pregatirea de lideri care sa aiba impact in Romania si pana la marginile pamantului. Deasemenea ofera oportunitati de slujire pentru persoane din orice denominatiune si varstă.

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display