Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Tony Anthony, autorul cartii “Imblanzirea tigrului”, in Romania

Tony Anthony in Romania

Tony Anthony, autorul cărții Îmblanzirea Tigrului va veni în Romania. Localitățile și modalitatea de contact pentru a participa sunt următoarele:

4 iulie 2013 - orele 19.00 - Cluj Napoca, Strada Inului 5 - contact Emi Chira (0749 147 581)
5 iulie 2013 - orele 19.00 - Marginea, Suceava, contact Ionel Botnarescu (0744 543 312)
6 iulie 2013 - Baia Mare - Strada Crisului 6 la biserica Credintei LOGOS, contact Victor Otet (0745 282 346)

Conferinta "Puterea Unitatii in Cuvant" la Bucuresti

Conferinta "Puterea Unitatii in Cuvant" la Bucuresti

Alianta Evanghelica din Romania va invita la Conferinta Lucratorilor Evanghelici din Romania si Europa de Est, cu tema Puterea Unitatii in Cuvant, care va avea loc in Bucuresti, in zilele de 18-19 iunie 2013. Cu aceasta ocazie se va lansa proiectul Coalitia Evanghelica, ce va promova parteneriate si evenimente intre biserici evanghelice din Romania, Europa de Est si SUA.

Conferinta de misiune RoMisCon 15

Conferinta de misiune RoMisCon 15

Departamentul de Misiune și Evanghelizare al Cultului Creștin Penticostal din România, împreună cu Agenția Penticostală de Misiune Externă (APME), organizează Conferința de misiune RoMisCon 15, în perioada 28-31 Mai 2013, la Valea Drăganului, județul Cluj.

Conferinta Educatia crestina in familie si in scoala

Cu genericul  „O abordare educaţională unică pentru noua generaţie!”, sambata, 11 mai 2013, incepand cu orele 17.00, in sala Bisericii S.O.S. Ploiesti (km.5, nr.964) se va desfasura Conferinta  „Educaţia creştină în familie şi în şcoală”.

Conferentiarul acestei intalniri va fi Arthur Roderick, directorul fondator al Programului European de Educaţie Creştină Accelerată, program cu un curriculum bazat pe Biblie, folosit cu succes în peste 100 de ţări din lumea întreagă în ultimii 40 de ani.

Conferinta Peniel la Timisoara

Conferinta Peniel la Timisoara

Fundatia Peniel va aborda tema identitatii in cel mai mare eveniment Peniel din acest an, cea de-a 17-a Conferinta Nationala de Tineret, care va avea loc pe 12-13 aprilie 2013, la Timisoara.

Conferinta de evanghelizare - Liber prin Har

Conferinta de evanghelizare - Liber prin Har

Duminică, 17 martie 2013, orele 18:00, Biserica Creștină Diakonia din București, organizează conferința de evanghelizare: „Liber prin Har”. La acest eveniment avem ca invitați formația Excelsior, corul reunit al tinerilor creștin după evanghelie din București și evanghelistul Matei Brăniștâreanu din jud. Giurgiu.

Conferinta pe tema "Libertate in Cristos"

Conferinta pe tema "Libertate in Cristos"

În perioada 6-9 martie 2013 sunteți invitați să explorăm împreună cu Steve Goss, directorul internațional al Misiunii „Freedom in Christ”, înființată de Neil Anderson, implicațiile contemporane ale declarației de misiune a Domnului Isus Cristos, așa cum o definește El în Luca 4:18:

Conferinta Peniel "Resuscitat" la Galati

Conferinta Peniel "Resuscitat" la Galati

In perioada 22 si 23 martie 2013 sunteti invitati la Conferinta Regionala Peniel de la Galati ce se va desfasura sub titlul "RESUSCITAT", avand ca motto Efeseni 5:14.
Conferinta va avea loc la Biserica "Templul Penticostal Galati", str. Constantin Notarra, Nr. 4, 800253, Galati.

Conferinta "Unde este Dumnezeu cand sufar?"

Conferinta de apologetica "Unde este Dumnezeu cand sufar?" se va desfasura la Tg. Mures in data de 16 martie 2013 si se va adresa celor care au nevoie de raspunsuri inteligente la unele intrabari care ar putea pune la indoiala credinta lor.

Pe langa crestini, sunt invitati sa participe si agnosticii, ateii si cei de alte religii.

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display