Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Conferinta pentru familii cu Vladimir Pustan la Ploiesti

In aceste vremuri de cumplita confuzie spirituala, in care institutia familiei devine din ce in ce mai mult discutabila de catre cei care contesta tiparul ei divin, se impune mai mult decat oricand ca invatatura curata a Sfintei Scripturi sa straluceasca peste norii intunecati ce vor sa acopere definitiv familia, asa cum a fost conceputa de Autorul ei.

Conferinta la Timisoara cu Dr Bill Lawrence

Conferinta la Timisoara cu Dr Bill Lawrence

Dr. Bill Lawrence, fondatorul organizatiei Leader Formation International, renumit profesor de Teologie Pastorala la Seminarul Teologic din Dallas, va sustine sambata, 26 ianuarie, orele 10-13, la Biserica Crestina Baptista “Betel” din Timisoara, o conferinta cu tema:”Slujitori cu o inima jertfita pe altarul lui Dumnezeu”.

Conferinta "Familia incotro" la Constanta

Biserica Crestina Baptista “Sfanta Treime” din Constanta organizeaza sambata, 15 septembrie 2012, ora 10:00, conferinta “Familia incotro”.

Invitatii speciali sunt trei conferentiari de la Alianta Familiei din Romania, printre care si presedintele AFR, dl. Peter Costea.

Conferinta misionara RoMisCon XIV

Departamentul de Misiune şi Evanghelizare al Cultului Creştin Penticostal şi Agenţia Penticostală de Misiune Externă organizează în perioada 22-24 mai 2012 Conferinţa RoMisCon XIV, ce va avea loc în Valea Drăganului, Cluj.

Conferinta Peniel la Sibiu

Free Social Icons Set

Conferinta Peniel cu tema "SUVERAN" va avea loc la Sibiu, in Sala Sporturilor "Transilvania" din str. Octavian Goga, nr. 1, pe 18-19 mai 2012.

Conferinta Peniel va fi transmisa in direct pe internet de catre televiziunea Alfa Omega (www.alfaomega.tv ) si Radio Filadelfia (www.radiofiladelfia.ro)

Motto: Ieremia 18:6b - "Iata: cum este lutul in mana olarului, asa sunteti voi in mana Mea."

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display