La multi ani, Romani! La multi ani, Radio Filadelfia!

     An de an, România îmbracă haine de sărbătoare. Fie că e legat de apropierea Crăciunulului cu luminiţele sale, fie că e vorba de Ziua Naţională, întreaga ţară se bucură! 
     În oraşe şi sate zburdă mii de luminiţe strălucitoare şi viu colorate. Acum 95 de ani, unirea naţiunii noastre se desăvârşea prin unirea Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România, moment mult aşteptat şi dorit!
 
Însă ziua de 1 Decembrie are o semnificaţie specială pentru noi, Radio Filadelfia.
     
     Este ziua în care, în urmă cu 5 ani, am pus bazele lucrării online, prin radio. Cu încercări şi izbânde, neajunsuri şi bucurii, Domnul ne-a ajutat să păşim în al 6-lea an de „viaţă”. Nu a fost uşor, dar putem spune: „Până aici Domnul ne-a ajutat.” 
     Mulţumim celor care, de-a lungul timpului, au sprijinit lucrarea Radio „Filadelfia” prin orice mijloace: rugăciune, donaţii şi încurajări. Vă îndemnăm să fiţi alături de noi în continuare şi, astfel, să contribuiţi la această lucrare a Domnului. Rugaţi-vă pentru noi!
La mulţi ani, România!
 
 „Încurajaţi ca să fim o încurajare!” 
Echipa Radio Filadelfia

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Avortul este drept al femeii sau crima? Voteaza ACUM pe https://t.co/ddLY17x1xd

20 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali https://t.co/gEZJxA0TTU

20 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

O lume întunecată, luminată doar de rugurile pe care femei oprimate sunt arse de vii. Aceasta este lumea românească… https://t.co/vAQkA1Ymro

19 Oct