Suntem la inceput de an

Suntem la inceput de an

O noua fila a vietii sta alba, disponibila inaintea noastra pentru a primi docil tot ceea ce-i vom incredinta, tot ceea ce vom insemna asupra ei…bine sau rau, placut si constructiv, lucrand in folosul nostru vesnic sau...

Paseste cu increderea ca inaintea ta, nevazuta, sta o Mana care vegheaza, care survoleaza spatiul pentru tine, adesea netezindu-ti calea, inlaturand obstacole pe care nici nu le banuiesti, nimicind uneori tarii ce se ridica impotriva-ti! ...de-ai sti!

...multe lucruri nu le-ai putea purta in cunostinta ta, in constientul tau, de aceea si raman ele “ascunse” de cunoasterea si intelegerea ta!

Tot ce trebuie sa faci este sa crezi si sa te increzi in Mana Tare a Celui ce tine an dupa an, zi dupa zi, parcursul tau si-al intregului Univers, recunoscandu-L pe El, Dumnezeul Cerurilor si-al Pamantului, ca TATA!

Paseste anul acesta astfel, scrie pe acesta fila noua, alba, istoria impreuna cu El si fii sigur ca, astfel, povestea ta va dainui vesnic!


Articol de Stefania Botez

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Avortul este drept al femeii sau crima? Voteaza ACUM pe https://t.co/ddLY17x1xd

20 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali https://t.co/gEZJxA0TTU

20 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

O lume întunecată, luminată doar de rugurile pe care femei oprimate sunt arse de vii. Aceasta este lumea românească… https://t.co/vAQkA1Ymro

19 Oct