Lansare de album - Ani Ursachi

Lansare de album - Ani Ursachi

„ÎN TINE MĂ ÎNCRED” - Acesta este titlul primului album de muzică, semnat Ani Ursachi. Interpreta, româncă de origine, trăiește actualmente la Paris.

Albumul a apărut în toamna anului 2012, la studioul Trinity Music din Baia Mare, prin efortul și munca depuse de Marius Pop și trupa Domini. 

Pentru Ani Ursachi, muzica a devenit o adevărată pasiune încă din copilarie, când își petrecea serile alături de mama sa și cei șapte frați, cântând. „Fiecare piesă a acestui album reprezintă un fragment din viaţa mea”, mărturisește autoarea. Mesajul celor zece piese este unul edificator și se înscrie în linia tipului de muzică ce îți atinge sufletul încă de la prima audiție. 

„Când împrejurările nu ne aduc decât suferinţă, putem totuşi să ne păstrăm bucuria şi să nu ne îngrijorăm de nimic, pentru că bucuria noastră nu se întemeiaza pe împrejurări schimbătoare, ci îşi are sursa în Acela care este ţinta dragostei noastre, adică Isus. Slava și gloria I se cuvin lui Dumnezeu pentru harul și oportunitatea de a realiza acest album”, mai spune Ani Ursachi.

Albumul se poate comanda de pe trinitymusic.ro.

 

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/vIBpgsybEY

19 Apr
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

De ce atâta ură împotriva referendumului pentru căsătorie? https://t.co/V8AyVRWe4X

17 Apr
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Tinerii Bisericii Izbanda in vizita @ Biserica Antiohia Bucuresti | 15.04.2018 | partea a II-a | HD Biserica crest… https://t.co/iF3Gd9AV1n

16 Apr