Lansare de album - Ani Ursachi

Lansare de album - Ani Ursachi

„ÎN TINE MĂ ÎNCRED” - Acesta este titlul primului album de muzică, semnat Ani Ursachi. Interpreta, româncă de origine, trăiește actualmente la Paris.

Albumul a apărut în toamna anului 2012, la studioul Trinity Music din Baia Mare, prin efortul și munca depuse de Marius Pop și trupa Domini. 

Pentru Ani Ursachi, muzica a devenit o adevărată pasiune încă din copilarie, când își petrecea serile alături de mama sa și cei șapte frați, cântând. „Fiecare piesă a acestui album reprezintă un fragment din viaţa mea”, mărturisește autoarea. Mesajul celor zece piese este unul edificator și se înscrie în linia tipului de muzică ce îți atinge sufletul încă de la prima audiție. 

„Când împrejurările nu ne aduc decât suferinţă, putem totuşi să ne păstrăm bucuria şi să nu ne îngrijorăm de nimic, pentru că bucuria noastră nu se întemeiaza pe împrejurări schimbătoare, ci îşi are sursa în Acela care este ţinta dragostei noastre, adică Isus. Slava și gloria I se cuvin lui Dumnezeu pentru harul și oportunitatea de a realiza acest album”, mai spune Ani Ursachi.

Albumul se poate comanda de pe trinitymusic.ro.

 

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/hbwCXcj4KU

19 Jun
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Corectitudinea politică își face loc și la Ministerul Educației Naționale: Părinții și copiii români vor fi „educaț… https://t.co/t2QpvK2Dmn

14 Jun
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/QXWgP1Qjl2

12 Jun