Comunicatul Aliantei Evanghelice din Romania

Stimati frati crestini,

In ultimii ani, in Romania, se fac din ce in ce mai mult auzite voci ale unor organizatii care s au angajat intr-o lupta declarata pentru inlaturarea valorilor crestine din viata publica.

 

Aceste atacuri perfide si perseverente au fost indreptate cu precadere asupra Bisericii si familiei, indeosebi dupa anuntul inceperii strangerii de semnaturi pentru modificarea articolului 48 din Constitutia Romaniei. Este evident ca in aceste zile se fac mari presiuni mediatice asupra Parlamentului si a Curtii Constitutionale din Romania.

Alianta Evanghelica din Romania va cheama cu dragoste la o zi de post si rugaciune pentru natiunea romana, pentru pastrarea valorilor crestine ca bun sacru al poporului roman.

De dragul Adevarului, al copiilor si al semenilor nostri, va invitam sa strangem randurile in jurul Domnului Isus Cristos si a Sfintei Evanghelii. Sa ne rugam Celui care are toata puterea in Cer si pe pamant sa opreasca atacurile celui viclean si sa ne ajute sa Ii ramanem credinciosi bunului nostru Dumnezeu.

Sa ne unim, asadar, in ziua de 27 octombrie in casele noastre, in adunarile noastre si in bisericile noastre, sa inaltam rugaciuni cu credinta. Sa cerem Domnului ca El sa fie recunoscut, iubit si slujit in cat mai multe familii din tara noastra.

Preşedinte,
Viorel Iuga

Secretar General,
Virgil Achihai

 

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Iohannis: „Până în 2020, 70% din instituțiile publice naționale și locale din România vor avea experți în egalitate… https://t.co/nJmSX8r8xp

14 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/4PfuLNzv2x

14 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

"Homosexualitatea și lesbianismul reprezintă acte sexuale și relații personale nefirești. Fiecare are o libertate d… https://t.co/6QsIqqIj8p

14 Oct