Armata Americana ii considera extremisti pe crestinii evanghelici

Armata Americana ii considera extremisti pe crestinii evanghelici

Creştinii evanghelici şi catolocii au fost trecuţi de Pentagon pe acelaşi loc cu teroriştii de la Al Qaeda şi liderii Ku Klux Klan. Imediat de la publicarea acestei afirmaţii, câţiva zeci de membri ai Congresului au semnat o petiţie prin care îi cer liderului Armatei să îşi ceară scuze în mod public faţă de jignirile aduse faţă de aceste instituţii religioase.

Acest material, în care apăreau afirmaţii extremiste la adresa creştinilor catolici şi evaghelici, a fost oferit soldaţilor care au participat la o sesiune de antrenament în 2012.

Pe acest material, intitulat "Extremismul religios", apar, alături de Ku Klux Klan şi gruparea teroristă Al Qaeda şi numele Bisericii Catolice din SUA sau numele Bisericii Evanghelice.

George Wright, purtătorul de cuvânt al Armatei, a declarat că acesta a fost un incident izolat şi că nu reprezintă în niciun caz crezul şi convingerile Armatei Americane.

Sursa: antena3.ro

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Administraţia Trump, revenire la firesc: identitatea sexuală va fi definită de organele sexuale de la naștere https://t.co/V1zRfh8Zmv

17 Nov
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/hZ3oGQB97E

16 Nov
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/0eJ5ANVarw

15 Nov