Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

"Doamnelor si domnilor" - o formula interzisa!

La inceputul Mileniului III ne aflam la confluenta nefericita a unei revolutii sexuale fara minte si a unei doctrine irationale a egalitatii. O consecinta nefasta a acestei intersectii este o confuzie sexuala fara precedent in lumea occidentala ori in istoria omenirii. O lume bizara obsedata de sexualitatea perversa si de transformarea perversiunii in norme de conduita pentru restul societatii. Ceea ce observam astazi pare a fi conturul viitorului umanitatii, un viitor lipsit de diferentiere intre sexe ori discernamint.

Seful pompierilor din Atlanta a fost concediat pentru un citat biblic

Kevin Cochran a fost suspendat 30 de zile, apoi a fost concediat în urma scrierii unei cărți în care acesta își exprimă opiniile personale cu privire la homosexualitate bazându-se pe un text din Galateni 5:19-21. Primarul orașului Atlanta, Kasim Reed, a declarat cu privire la concepția lui Kevin Cochran referiroare la homosexualitate că „incompatibilă” cu funcția publică.

Taxiuri care afiseaza in mod obligatoriu versete biblice într-un oras din Filipine

635 de kilometri la sud de Manila, chiar în mijlocul insulelor Filipine, se află un paradis tropical inundat de frumusețe naturală. Este ușor de observat de ce insula Bohol este una dintre cele mai cunoscute destinații turistice ale țării. Kilometru după kilometru de plaje cu nisip alb și ape curate ca și cristalul atrag vizitatorii entuziasmați din lumea întreagă. Dar această insulă liniștită mai este cunoscută și pentru altceva... mii de taxiuri pe trei roți, gălăgioase, cunoscute ca triciclete, sunt principalul mijloc de transport al insulei.

Politica anti-familie a lui Obama

Administratia Obama finanteaza lobby-ul pro-homosexualitate si prostitutie si se bucura de „prostia poporului american”.

Este greu de imaginat un presedinte mai anti-american decât Barack Obama. Am scris adesea despre trecutul sau politic si opiniile sale de extrema stânga in ce priveste aspecte esentiale ale vietii americane. Practic, tot ceea ce a facut acest om de când a venit, in ianuarie 2009, la Casa Alba a fost indreptat impotriva fundatiei pe care s-a cladit natiunea americana: familia, credinta religioasa, proprietatea, comunitatea si un guvern cu puteri limitate au fost inlocuite treptat de „familiile” de homosexuali, sustinerea agresiva a avortului, erodarea dreptului de proprietate si port-arma, antagonizarea intre comunitate si autoritati respectiv guvernarea discretionara, mult peste limitele pe care parintii natiunii americane le-a desemnat pentru responsabilii federali.

Blasfemia norvegiana

Spunem de la inceput ca nu avem nimic impotriva Norvegiei si ca am ales titulul comentariului de astazi cu multa grija. Adaugam, in plus, ca in unele privinte Norvegia trebuie apreciata. Cei care cititi buletinele noastre informative care apar martia stiti ca in ultimii ani cartea cea mai vanduta in Norvegia e Biblia. E deasemenea de apreciat ca Biserica Luterana de acolo refuza sa ceremonieze casatorii homosexuale.

Baptistii din Serbia cer ajutor

“Aceasta este cea mai gravă catastrofa naturală ce a avut vreodată loc in Serbia”, a declarat recent premierul Aleksandar Vucic referindu-se la inundațiile din ultimele zile. Peste 100.000 de case din Serbia si peste 50.000 de case din Bosnia au rămas fără curent electric in urma furtunilor ce au avut loc zilele trecute.  20 de oameni au murit, câteva sute au fost evacuați din calea apelor si sute de mii de sârbi si bosniaci au rămas fără alimente si apa potabilă.

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display