Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Comunicat al Federatiei Baptiste Euro-Asiatica despre Ucraina

Federatia Eruo-Asiatica (FEA), entitate ce cuprinde 12 uniuni baptiste, inclusiv Rusia si Ucraina, a emis un comunicat cu privire la situatia din Ucraina in urma intalnirii recente ce a avut loc in Almaty, Kazahstan.

In acest comunicat, FEA isi exprima sprijinul pentru credinciosii baptisti din Ucraina si din Rusia si face un apel pentru rugaciune si actiune in vederea stoparii a ceea ce  numeste “abisul intunecat” al escaladarii conflictului civil in Ucraina. Comunicatul face apel la pace:

Saptamana de mijlocire pentru Ucraina

Saptamana de mijlocire pentru Ucraina

În fiecare săptămână din an, în cadrul calendarului de rugăciune, Federația Europeană Baptistă împărtășește motive și nevoi de rugăciune ale unei Uniuni membre. În această săptămână atenția este îndreptată asupra Uniunii Baptiste din Ucraina care traversează o perioadă dificilă datorită conflictelor apărute în Ucraina și care au provocat decese.

Un baptist a devenit presedintele Ucrainei

Olexandr Turchinov, cel mai renumit politician baptist din Ucraina a devenit presedinte interimar al tarii. Cu prilejul desemnarii in aceasta demnitate. noul presedinte a declarat ca este pregatit un dialog cu Rusia, dar optiunea Ucrainei este integrarea europena. Alegerile prezidentiale au fost stabilite pentru data de 25 mai. Este pentru prima data cand un baptist detine o astfel de functie in Ucraina. Rugati-va ca Dumnezeu sa-I dea intelepciune sa gestioneze cu calm lucrurile in aceasta tara macinata de conflicte!

Artisti crestini au plecat mai repede de la ceremonia "satanica" de la Premiile Grammy

Ceremonia de decernare a Premiilor Grammy, din 26 ianuarie, a vrut să şocheze cu orice preţ. Cântăreţi îmbrăcaţi sumar, „căsătorii“ între persoane de acelaşi sex descrise în versuri anticreştine, simularea de acte sexuale şi reprezentaţia plină de simboluri satanice a cântăreţei pop Katy Perry – cândva cunoscută ca artista creştină Katy Hudson – sunt doar câteva din cascadoriile de pe scena unui eveniment care a părut în mod special conceput pentru a-i ofensa pe credincioşii creştini.

Demers AFR in Parlamentul European

Pe 4 februarie Parlamentul Europei a adoptat, cu un vot de 394 la 176, asa numitul Raport Lunacek. Este vorba de o motiune care cere Parlamentului European, sa adopte, in viitorul apropiat, o rezolutie ori directiva care sa impuna Statelor Membre obligatia de a adopta vaste legislatii interne de “nediscriminare” impotriva “minoritatilor sexuale” si de eliminare a “homofobiei” si a “transfobiei”. Suna rational, in teorie, nu? Oare cine ar putea fi impotriva?

Nu mai sunt mormon - cum am scapat...

lynn_wilderMărturia lui Lynn Wilder, femeia  care s-a întors la Domnul după ce a activat împreună cu familia ei, timp de 30 de ani în biserica mormonă.

Într-o vineri din Ianuarie 2006, în casa mea din Utah, am primit un apel telefonic de la cel de-al treilea fiu al meu, Micah, care mi-a schimbat viața.

Eu, împreună cu familia mea ne bucuram de viața noastră în ,,Sion”, ca rezultat al deciziei pe care soțul meu Michael, împreună cu mine, am luat-o ca și tineri adulți de a ne uni cu biserica mormonă.

Persecutiile impotriva crestinilor au luat amploare in 2013

Persecuţiile împotriva creştinilor au luat amploare în 2013, potrivit Indexului mondial al persecuţiei 2014, clasament anual al celor mai afectate 50 de ţări de acest fenomen, informează AFP, citată de Agerpres.

Prin persecuţii nu se se înţeleg doar actele de violenţă, ci şi presiunile, interdicţiile sau discriminările legate de religie, a explicat Michel Varton, directorul Asociaţiei "Portes Ouvertes France", în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Paris.

John Piper: sunt surprins ca inca sunt crestin

John Piper

Când John Piper a predicat recent la conferința Together for the Gospel (Împreună pentru Evanghelie), în Louisville, Kentucky, a reflectat asupra unor momente mai dificile din viața personală și din cea de slujire și a afirmat: “sunt surprins că încă sunt creștin astăzi”, mesajul fiind preluat de portalul The Christian Post.

Franklin Graham solicita sprijin in rugaciune pentru tatal sau

Tatal meu a implinit 95 de ani pe 7 noiembrie si sunt fericit sa pot spune ca familia mea a stat alaturi de el pentru a celebra o alta borna de-a lungul productivei sale vieti. Inconjurat de multi colegi si prieteni din intreaga tara si chiar din lume, el le-a vorbit pe scurt despre prietenie si nu a ratat ocazia de a-i indrepta pe oameni spre Isus Hristos. Aceasta va fi mostenirea lui vesnica, dupa cum spune Biblia, o marturie a credinciosiei Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos.

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display