Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Afganistan – tara unde femeile se vand

Recent am dat peste un articol in The Atlantic privind un subiect parese ireal, mai ales pentru Mileniul III – o tara unde femeile sunt vandute. Faptul acesta reflecta decalajul enorm privind statutul femeii in diverse tari ale lumii, diverse culturi, traditii ori religii. E bine cunoscut ca in traditia islamica statutul femeii e precar. Dar ca femeile ar putea fi vandute in lumea islamica pentru a plati datoriile barbatilor e ceva cu totul scandalos si ingrijorator. E un exemplu grosolan de incalcare a unuia dintre cele mai fundamentale drepturi umane – dreptul la libertate si inviolabilitatea persoanei.

Fred Luter a fost reales in functia de presedinte al Conventiei Baptiste de Sud

Fred Luter a fost reales in functia de Presedinte al Conventiei Baptiste de Sud la lucrarile congresului care au avut loc pe 11-12 iunie 2013. Fred Luter este primul presedinte de culoare careaccede la aceasta functie pentru o perioada de inca un an. Mesajul sau a fost unul al rugaciunii comune pentru trezire spirituala. Chemarea pentru cooperare si trezire spirituala a fost facuta si de alti lideri ai Conventiei, inclusiv de catre Presedintele Comitetului Executiv, Frank Page.

Prima Scoala de vara de Apologetica in Republica Moldova

Societatea Misionară Română în colaborare cu Uniunea Bisericilor Creștine Evanghelice Baptiste, invită tinerii din Republica Moldova la prima Școală de vară de Apologetică. Școala de vară va avea un program intens și va fi găzduit de tabăra „Speranţa” din Vatici în perioada 12-17 august 2013.

Armata Americana ii considera extremisti pe crestinii evanghelici

Armata Americana ii considera extremisti pe crestinii evanghelici

Creştinii evanghelici şi catolocii au fost trecuţi de Pentagon pe acelaşi loc cu teroriştii de la Al Qaeda şi liderii Ku Klux Klan. Imediat de la publicarea acestei afirmaţii, câţiva zeci de membri ai Congresului au semnat o petiţie prin care îi cer liderului Armatei să îşi ceară scuze în mod public faţă de jignirile aduse faţă de aceste instituţii religioase.

Jim Dawson, un mare razboinic, a plecat la Domnul

Jim Dawson, un mare razboinic, a plecat la Domnul

Jim a fost un membru fondator al Consiliului International Tineri Pentru Misiune, format in septembrie 1972, cu scopul de a oferi o conducere spirituala adevarata al carei rol este separat de functionarea legala/financiara a bordului de conducere legal. El a slujit in multe pozitii de conducere pe plan international, national si local in Tineri Pentru Misiune datorita intelepciunii bogate pe care Dumnezeu a pus-o in el si din cauza profunzimii caracterului si a relatiei sale cu Dumnezeu. Rolul pentru care il stim cel mai bine este acela de “pastor global al TPM-ului”, fiind cunoscut pentru compasiunea si abilitatile lui de relationare. El a iubit si a fost iubit intr-un mod profund.

Planurile Suveranului Pontif dupa retragere

Benedict al XVI-lea, în vârstă de 85 de ani, urmează să se retragă într-o mănăstire din incinta Vaticanului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Federico Lombardi, citat de AFP.

Retragerea la mânăstire va avea însă loc după un sejur al Suveranului Pontif în reşedinţa papală de vară din Castel Gandolfo, în apropiere de Roma.

Papa Benedict al XVI-lea demisioneaza

Papa Benedict al XVI-lea şi-a anunţat demisia. Retragerea oficială va avea loc pe 28 februarie, a declarat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, citat de agenţia ANSA. Următorul Papă va fi ales până la sfârşitul lunii martie. "Papa a anunţat că va renunţa la ministerul său la ora 20.00 (21:00 ora României), la 28 februarie. Atunci va începe perioada "sede vacante" (locul vacant)", a precizat purtătorul de cuvânt Federico Lombardi, într-un anunţ fără precedent în istoria Biserii Catolice.

Doru Neamtu - judecat in SUA pentru predicare Evangheliei

"Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit!" (Iacov 5:16).

Va prezentam mai jos mesajul avocatului fratelui Doru Neamtu dupa incheierea procesului in care a fost declarat NEVINOVAT.

Dumnezeu a raspuns copiiilor sai, si s-a aratat Atotputernic astazi in tribunalul din Tempe. Fratele nostru Doru Neamtu a fost achitat de orice crima! Judecatoarea a decis ca nu exista nici o evidenta ca Doru a incalcat vreo lege atunci cand l-a predicat pe Isus, si a respins si anulat "cazul" impotriva lui Doru. Dosarul "criminal" a lui Doru va fii corectat, si nici o urma nu va ramane de arestul lui nedrept.

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display