Comunicat din partea noii conduceri a Bisericii Metanoia Arad

Comunicat din partea noii conduceri a Bisericii Metanoia Arad

In urma Adunarii Generale din data de 9 februarie 2013, noua conducere a Bisericii Metanoia din Arad a publicat acest comunicat:

Ne aflam la capatul unui proces dureros desfasurat in mijlocul comunitatii noastre. Scopul Adunarii Generale extraordinare intrunita in data de 09.02.2013 a fost prezentarea cauzelor crizei in care Biserica Baptista Metanoia s-a aflat in ultimele aproximativ 9 luni si gasirea solutiilor in lumina Scripturilor si a hotararilor membrilor bisericii.

Adunarea Generala extraordinara, intrunita conform cerintelor statutului UBR, a hotarat urmatoarele:
1. Renuntarea la parteneriatul cu Harvest Bible Fellowship
2. Revenirea la modelul de conducere anterior
3. In urma evaluarii slujitorilor duhovnicesti, a fost reconfirmat in slujire fratele pastor Mircea Mandrutau.
4. Noua echipa de slujire a bisericii are urmatoarea componenta: Alboni Ioan, Andru Ioan, Bocşa Octavian, Fizedean Dan, Mandrutau Mircea, Muntean Sorin, Radu Marius.

Ne dorim si ne rugam ca impreuna, in baza legamantului incheiat de fiecare dintre noi cu Dumnezeu, sa ne adunam in jurul lui Cristos ca biserica pentru a merge mai departe pe calea mantuirii.


Credem cu tarie in unitatea bisericii noastre si in faptul ca doar impreuna si sub calauzirea Duhului Sfant vom putea lucra cu intelepciune, cautand adevarul, intotdeauna in dragoste, asa cum ne indeamna Scriptura. Cadrul in care slujim da posibilitatea tuturor credincioşilor sa se bucure de partaşia cu Domnul şi unii cu altii, sa creasca spiritual şi sa slujeasca glorificandu-L pe Dumnezeu.Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Administraţia Trump, revenire la firesc: identitatea sexuală va fi definită de organele sexuale de la naștere https://t.co/V1zRfh8Zmv

17 Nov
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/hZ3oGQB97E

16 Nov
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/0eJ5ANVarw

15 Nov