Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Marsul pentru Viata 2013

Manifestul „Marșului pentru Viață” – 23 martie 2013

În fiecare an, mii de oameni din întreaga ţară participă la „Marşul pentru Viaţă” – cel mai mare eveniment public pentru protejarea vieţii din România.

În 2013 sunt aşteptaţi la marş toţi cei care cred că dreptul la viaţă este unul dintre drepturile fundamentale ale omului, iar dragostea şi compasiunea faţă de o mamă şi copilul ei reprezintă cea mai frumoasă formă de implicare socială şi civică.
Femeile merită să fie sprijinite personal, dar și pe plan social și politic, prin promovarea unor legi care să ușureze povara financiară a maternității, să promoveze educaţia pentru familie, să faciliteze adopţia în interesul copilului şi să facă accesibilă consilierea în criză de sarcină.

Cu toţii ştim cât de important este pentru o femeie să fie ascultată şi ajutată. În timp ce tu citeşti acest manifest, mii de femei trec printr-o stare de criză din cauza unei sarcini și au nevoie de un sprijin dezinteresat.

Tu poţi face ceva pentru ele. Dacă prețuiești femeia, prețuiește și copilul ei. Dacă vrei să ajuți femeia, ajută și copilul ei. Dacă iubeşti femeia, iubeşte şi copilul ei. Iubește-i pe amândoi!

Asumă, ajută, adoptă!
Vino la Marşul pentru Viaţă!
www.marsulpentruviata.ro

 
 
Orașe înscrise la eveniment:

 

 

Alba-Iulia, Arad, Bacău, Bistrița, Brașov, București, Buzău, Caracal, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Deva, Fălticeni, Iași, Onești, Oradea, Pitești, Satu Mare, Sf. Gheorghe, Slatina, Suceava, Târgoviște, Timișoara, Tg. Mureș, Tg. Neamț, Tulcea

Localități rurale înscrise la eveniment:

 

 

Zoițani, Adășeni, Tudor Vladimirescu (jud. Botoșani)