Saptamana de rugaciune pentru Bisericile Baptiste 2013

Tema: EU ȘI CASA MEA

Familia este una dintre cele mai mari binecuvântări de care au parte oamenii aici pe pământ. De fapt, după legământul cu Dumnezeu in baza jertfei Domnului Isus, legământul de căsătorie este al doilea ca importanţă. În familie experimentăm cele mai frumoase și intime relaţii interumane posibile aici pe pământ.  Dar, de la căderea omului în păcat, familia este pentru mulţi oameni locul neînţelegerilor, al  certurilor și violenţei.

Carti de identitate electronice pentru Români

De la 1 iulie 2013, românii vor putea cere eliberarea unui nou document, cartea electronica de identitate, cu care se va circula în Uniunea Europeana, potrivit digi24.ro. Printre informatiile care vor fi trecute în formatul electronic al documentului, vor fi si datele biometrice ale titularului, care cuprind inclusiv amprentele acestuia.

Cartea electronica de identitate este de tip smart card si va contine date în format tiparit sau în format inscriptionat prin tehnologie laser si în format electronic, precum si elemente de particularizare si de siguranta.

Potrivit unei Ordonante de Urgenta a Guvernului, actele de identitate eliberate persoanelor nascute dupa 1 ianuarie 1981 se preschimba între 1 iulie 2013 si 30 iunie 2014, actele de identitate ale persoanelor nascute între 1 ianuarie 1966 si 31 decembrie 1980 se preschimba între 1 iulie 2014 si 30 iunie 2015.

Pentru cei nascuti între 1 iulie 1946 si 31 decembrie 1965 se preschimba între 1 iulie 2015 si 30 iunie 2016, în timp ce actele de identitate eliberate persoanelor nascute pâna la data de 31 decembrie 1945 se preschimba în perioada 1 iulie 2016 - 31 decembrie 2016.

"I love you atat de tare, incat I believe ca o sa mor". Romgleza, fenomenul care ii ingrijoreaza pe profesori si parinti

Tinerii români au inventat o nouă limbă care sună cam aşa: "I love you atât de tare, încât I believe că o să mor". Se numeşte limba romgleză. Se învaţăla şcoală, dar la capitoulul "Aşa NU". Iar profesorii nu fac faţă modei lingvistice.

Tinerii se simt mai "cool" dac
ă vorbesc romgleza. În schimb, sociologii avertizează că o limbă sărăcită îl face pe tânăr mai uşor de manipulat. 

STUDIU: Aproape 50% dintre romani tin post

Aproape 50% dintre românii cu vârsta peste 14 ani ţin post, în special înainte de Paşte şi de Crăciun, majoritatea lor făcând asta din credinţă, iar peste un sfert respectând durata integrală a perioadei impuse de canoane, arată un studiu realizat de Mercury Research.

Serverele Radio Filadelfia atacate pe 1 decembrie

UPDATE:

Radio Filadelfia a fost atacat informatic in repetate randuri! Emisia a fost reluata pe toate canalele! Auditie cu folos!

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

-----

UPDATE:

Radio Filadelfia este atacat informatic in continuare! Deocamdata pot receptiona emisia doar abonatii RDS! Foarte curand se va aplica solutia de contracarare  a atacurilor demonice! Dumnezeu sa binecuvanteze dusmanii acestei lucrari!

-----

Sambata, 1 decembrie 2012, la aniversarea a 4 ani de emisie, Radio „Filadelfia” a fost tinta unui atac informatic masiv.

Astfel, emisia LIVE a fost blocata, culminand cu deconectarea totala. Insa lucrarea Domnului nu poate fi anihilata! Emisia a fost reluata chiar mai puternica decat inainte! Duhurile implicate au fost trecute inapoia Domnului!

Ne pare rau pentru faptul ca nu am reusit sa fim impreuna in acea zi speciala. In ciuda a ceea ce s-a intamplat, sarbatorirea celor patru ani de emisie CONTINUA!.

Echipa Radio Filadelfia

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/75PCbKzx0r

16 Sep
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/VP5fskSdIO

16 Sep
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/fG4huWVJ7n

16 Sep