Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Serverele Radio Filadelfia atacate pe 1 decembrie

UPDATE:

Radio Filadelfia a fost atacat informatic in repetate randuri! Emisia a fost reluata pe toate canalele! Auditie cu folos!

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

-----

UPDATE:

Radio Filadelfia este atacat informatic in continuare! Deocamdata pot receptiona emisia doar abonatii RDS! Foarte curand se va aplica solutia de contracarare  a atacurilor demonice! Dumnezeu sa binecuvanteze dusmanii acestei lucrari!

-----

Sambata, 1 decembrie 2012, la aniversarea a 4 ani de emisie, Radio „Filadelfia” a fost tinta unui atac informatic masiv.

Astfel, emisia LIVE a fost blocata, culminand cu deconectarea totala. Insa lucrarea Domnului nu poate fi anihilata! Emisia a fost reluata chiar mai puternica decat inainte! Duhurile implicate au fost trecute inapoia Domnului!

Ne pare rau pentru faptul ca nu am reusit sa fim impreuna in acea zi speciala. In ciuda a ceea ce s-a intamplat, sarbatorirea celor patru ani de emisie CONTINUA!.

Echipa Radio Filadelfia

Radio „FILADELFIA” - 4 ANI DE EMISIE

Radio „FILADELFIA” - 4 ANI DE EMISIE

De 1 decembrie ne îmbracam în programe noi. Rubricile si emisiunile marca Radio „Filadelfia” vor face deliciul vostru, 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

Sambata, 1 decembrie 2012, un prilej minunat de a spune împreună „La mulți ani, Radio „Filadelfia”!”, „La mulți ani, România!!!!”

Sarbatoriti împreuna cu Radio „Filadelfia” împlinirea a 4 ani de la prima emisie!

Radio „Filadelfia” - o prezenta inedita la evenimentele lumii muzicale crestine prin transmisiile realizate în direct.

 

Starea invatamantului romanesc - Comunicat AFR

Comunicat de presă AFR – 24 septembrie 2012

Cu prilejul inceputului noului an scolar din Romania, AFR a emis saptamina aceasta urmatorul Comunicat de Presa. 

 
Sistemul de învăţământ pe care România democratică l-a moştenit în 1989 era un sistem adaptat realităţilor statului socialist.

Fost pastor baptist si sotia sa, in varsta de peste 75 de ani, ucisi in locuinta lor

Fost pastor baptist si sotia sa, in varsta de peste 75 de ani, ucisi in locuinta lor

Vasile Pintican, fost pastor baptist din Sighisoara si sotia sa, ambii in varsta de peste 75 de ani, au fost ucisi in locuinta lor, pe corpurile lor fiind gasite urme de violenta.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, Angela Barbu, a declarat ca a fost declansata o ancheta dupa ce, cu o zi in urma, Politia si procurorii au fost sesizati ca intr-un imobil din Sighisoara au fost gasite moarte doua persoane.

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display