Senatorul Ioan Iovescu L-a marturisit pe Isus Hristos in apa botezului

Duminica, 23 iunie, in zi de sarbatoare, 23 de suflete l-au marturisit pe Isus Hristos ca Domn si Mantuitor personal in Biserica Crestina Baptista “Harul” din Lugoj. Printre cei care au imbracat haina alba s-au aflat si senatorul Ioan Iovescu (53 ani), impreuna cu tatal sau in varsta de 79 ani.

Evanghelia a fost vestita de pastorii Ben Oni Ardelean, David Nicola si Gearl Spicer (Atlanta), iar actul botezului a fost oficiat de pastorii Ionel Tutac si Teofil Ciortuz.
La eveniment au fost prezenti si pastorii Gigel Olariu, Nicu Chindea, George Tone, Jay Richardson(Ridgeland), dar si numerosi reprezentanti ai autoritatilor: senatorii Ioan Purec si Ben Oni Ardelean, consilierul judetean Ilie Bertea, primarii Francisc Boldea (Lugoj) si Vasile Bejera (Stiuca), viceprimarul Alin Tech (Lugoj), consilieri locali.
Corul mixt al Bisericii, dirijat de Marius Lazarescu, grupul Grace Singers si alti tineri au cantat spre slava lui Dumnezeu.
Botezul senatorului Iovescu a determinat mai multe posturi de radio si televiziune, locale si nationale, sa fie prezente la eveniment si sa redea, pe larg, evenimentul.
Bucuria Bisericii a fost mare, mai ales ca alte suflete au hotarat sa-si predea viata Domnului cu acest prilej.

Sursa: revistacrestinulazi.ro

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/hbwCXcj4KU

19 Jun
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Corectitudinea politică își face loc și la Ministerul Educației Naționale: Părinții și copiii români vor fi „educaț… https://t.co/t2QpvK2Dmn

14 Jun
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

https://t.co/QXWgP1Qjl2

12 Jun