Serverele Radio Filadelfia atacate pe 1 decembrie

UPDATE:

Radio Filadelfia a fost atacat informatic in repetate randuri! Emisia a fost reluata pe toate canalele! Auditie cu folos!

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

-----

UPDATE:

Radio Filadelfia este atacat informatic in continuare! Deocamdata pot receptiona emisia doar abonatii RDS! Foarte curand se va aplica solutia de contracarare  a atacurilor demonice! Dumnezeu sa binecuvanteze dusmanii acestei lucrari!

-----

Sambata, 1 decembrie 2012, la aniversarea a 4 ani de emisie, Radio „Filadelfia” a fost tinta unui atac informatic masiv.

Astfel, emisia LIVE a fost blocata, culminand cu deconectarea totala. Insa lucrarea Domnului nu poate fi anihilata! Emisia a fost reluata chiar mai puternica decat inainte! Duhurile implicate au fost trecute inapoia Domnului!

Ne pare rau pentru faptul ca nu am reusit sa fim impreuna in acea zi speciala. In ciuda a ceea ce s-a intamplat, sarbatorirea celor patru ani de emisie CONTINUA!.

Echipa Radio Filadelfia

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Avortul este drept al femeii sau crima? Voteaza ACUM pe https://t.co/ddLY17x1xd

20 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali https://t.co/gEZJxA0TTU

20 Oct
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

O lume întunecată, luminată doar de rugurile pe care femei oprimate sunt arse de vii. Aceasta este lumea românească… https://t.co/vAQkA1Ymro

19 Oct