Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Tabara de familii 2013

Tineri Pentru Misiune – Lucrarea cu familii,  va invita sa participati la tabara de familii “Respecta-l, Iubeste-o” ce va avea loc in perioada 1-6 iulie 2013 in loc. Dezna, jud. Arad.

Situata intr-o zona frumoasa din muntii apuseni, in localitatea Dezna, la 8 km de statiunea Moneasa, in mijlocul naturii, Tabara de Familii se doreste a fi o tabara care sa motiveze familiile participante sa petreaca un timp de calitate, nu doar pe perioada taberei ci si in viata de zi cu zi.

Anul acesta la fel ca si pana acum, vom avea parte de ajutorul catorva familii din Norvegia care ne vor sluji prin invatatura si organizarea unor activitati potrivite tuturor paticipantilor—de la cei mici pana la parinti.
Tema pentru anul acesta a fost aleasa tocmai in dorinta de a sublinia nevoia dedicarii in a pastra familiile noastre unite si puternice. De prea multe ori prioritatile vietii cotidiene sunt impuse de societatea in care traim si nu mai sunt o alegere proprie fiecarei familii. De aici pana la dezastruasele statici ce prezinta rata divorturilor, violetelor domestice si nepasarii lucrurile decurg destul de usor. Exista speranta pentru natiunea noastra doar daca incepem sa investim in familiile noastre, de la cel mai tanar pana la cel mai in varsta.

Tocmai de aceea – Tabăra de familii – se adreseaza evident intregii familie. Deși poate însemna un efort financiar mai mare, noi credem că este important și se merită ca întreaga familie să se bucure cinci zile de un timp special si nimeni nu se va simtii lasat in afara. Este loc pentru parinti, copii, adolescenti si tineri. Nu ar terbui uitati nici chiar bunici acolo unde acestia au constientizat ca familia copiilor lor este de acum independenta de familia lor.

Programul taberei – desi relaxant cuprinde sesiuni comune intregii familiii de inchinare si jocuri distractive menite sa darame zidul dintre generatii. Comunicarea la nivel de cuplu este de asemenea incurajata.

Sesiunile de invatatura practica incearca sa sublinieze diverse aspecte ale vietii de familie ce trebuie luate in consideratie pentru ca fericirea caminului nostru sa aiba sanse reale de implinire.

Excursiile organizate – (fara costuri suplimentare) – fac ca timpul petrecut impreuna ca si familie sa fie cu adevarat o piatra de aducere aminte pentru toti membrii familiei.

Vizualizeza pagina de Arhiva pentru a vizualiza poze si filmulete din anii trecuti.

Descarca aici brosura cu detalii despre tabara.

Pentru detalii contactati:
Tineri Pentru Misiune, 0742-68-44-78, 0770-63-81-52, www.lucrareacufamilii.ro