Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Conferinta si mars pro-familie la Targu Neamt

Alianţa Familiilor din România organizează la Târgu Neamţ o conferinţă publică pentru promovarea valorilor familiei creştine. Conferinţa va avea loc la Casa de Cultură de pe Bd. Ştefan cel Mare Nr. 55 din Târgu Neamţ, în data de 19 Septembrie 2015, începând cu ora 10:00. În aceeaşi zi de la ora 16 va fi organizat şi un marş profamilie.

Believe in Cluj-Napoca

Believe in Cluj-Napoca

Anul 2015 este anul în care orașul Cluj-Napoca a fost desemnat Capitală Europeană a Tineretului. Sub această emblemă, Clujul este gazda unui amplu program de evenimente adresate tinerilor. În total, sunt programate peste 1500 de concerte, marșuri, activități cultural-educative și de divertisment și alte evenimente de acest gen, pe parcursul întregului an.

Conferinta Nationala de Tineret PENIEL - CELEBRATE

Anul acesta, Peniel va sărbători 20 de ani de slujire! Ce onoare și ce mare har ne-a făcut Dumnezeu! Mulțumirea noastra față de El nu poate fi cuprinsă în cuvinte.

Pe 1-2 mai 2015 vă invităm pe toți, indiferent de vârstă, să celebrăm împreună bunătatea lui Dumnezeu.

Conferinta nationala Awana 2014

Awana Romania va organiza o conferinta nationala de instruire a liderilor in evanghelizarea copiilor si tinerilor. Awana reprezinta un ajutor real dat bisericilor locale pentru a dezvolta o lucrare dinamica prin care copiii si tinerii sa auda Evanghelia.

Conferinta "Reinnoire" turneu in Romania

Sub genericul „Reînnoire”, Misiunea Speranța în parteneriat cu Apostolic Churches Alliance organizează în perioada 15-26 octombrie 2014 o serie de conferințe și evanghelizări care va include 13 localități din România. Programul va avea două secțiuni, una de tip conferință, adresată liderilor spirituali și liderilor în afaceri și una de tip evanghelizare.

Conferinta regionala Peniel la Suceava

Conferinta regionala Peniel la Suceava

Fiindcă toamna este anotimpul când se numără binecuvântările de peste an, vrem sa mulțumim și noi lui Dumnezeu pentru toate oportunitățile pe care ni le-a dat sa semănăm Cuvântul Sau în rândul generațiilor tinere: tabăra de schi din februarie, conferința naționala din mai, conferința din Germania, tabăra din august și conferința familiilor tinere din septembrie. Pe lângă ajutorul lui Dumnezeu, toate acestea nu se puteau realiza fara implicarea multor parteneri si voluntari în slujire, cărora vrem sa le mulțumim din toată inima.

Asteptam parerea ta aici!

Any data to display