Eroare
  • JFile: :read: Unable to open file:

Zidurile inimii mele - Dr. Bruce Thompson

Autor: Dr. Bruce Thompson si Barbara Thompson

Chei biblice care te vor ajuta sa iesi dintre zidurile inimii tale si sa ramai liber

Zeci de mii de oameni din toată lumea au beneficiat de pe urma scrierilor şi a învăţăturilor Dr. Bruce Thompson. Seminariile sale despre rănile de care avem parte și modul în care ele ne afectează personalitatea au adus eliberare, vindecare și ajutor deopotrivă
liderilor, lucrătorilor creștini și laicilor. Prin noua sa carte, Zidurile inimii mele, mult mai mulţi oameni se vor putea bucura de această învăţătură extraordinară.
Orice lider creştin ar trebui să se familiarizeze cu înţelegerea pe care Dumnezeu i-a dat-o lui Bruce, deoarece îl va ajuta să-i înţeleagă pe aceia cu care lucrează. Orice creştin care are dorinţa de a-L sluji pe Dumnezeu ar trebui să citească această carte. Te va ajuta să te înţelegi pe tine însuţi, să-ți înțelegi dezamăgirile, sentimentele de nesiguranţă, ambiţiile şi să Îl slujești pe Dumnezeu mai eficient.
Bisericile locale şi şcolile biblice ar trebui să folosească această carte ca obiect de studiu la ore şi la cursurile de dezvoltare spirituală.
Beneficiile sale practice sunt nenumărate, iar învăţătura este înrădăcinată în Sfânta Scriptură.

Omul ceresc: remarcabila poveste a vietii fratelui Yun din China

Omul ceresc: remarcabila poveste a vietii fratelui Yun din China


Omul ceresc: remarcabila poveste a vieţii fratelui Yun din China

„Începând cu anul 1949, când a început persecuţia asupra creştinilor, bisericile au suferit din cauza multor atacuri. Astfel, până în anul 1958 guvernul a închis toate bisericile oficiale. Soţia şefului de stat Mao, pe nume Jiang Qing, le spunea vizitatorilor străini: „În China creştinismul a fost redus la secţiunea de istorie a muzeelor. Este mort şi îngropat.” În anii 1970, o delegaţie creştină care a venit în vizită din Statele Unite ale Americii a raportat că „în China nu a mai rămas nici măcar un creştin”.

Any data to display