Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Oare ce este in sufletul lui Marius si Ruth Bodnariu?

Oare ce este in sufletul lui Marius si Ruth Bodnariu cand intra in camera copiilor si vad patuturile goale? Cand vad jucariile pustii? Cand stau la masa SINGURI, SINGURI, SINGURI… Oare ce gust are mancarea pentru ei? Oare ce culoare are toamna? Oare ce miros au hainutele copiilor lor, cand isi scalda fatza plina de lacrimi in aceste hainute triste???… Doamne, te rog sa le fii TU aproape. Doamne, nu-i lasa sa ajunga la disperare. Doamne, da-le un somn linistit, si lor si copilasilor lor, oriunde ar fi. Inclusiv bebelusului de 3 luni, rupt incredibil de brutal de la sanul mamei lui.

Ajuta-i sa se roage si sa-i iubeasca cu dragostea ta pe toti cei care le-au facut rau. Nu-i lasa coplesiti de ura si resentimente, ci pur si simplu inunda-le TU, Tata Ceresc, inima, cu dragostea Ta de Dumnezeu Atotputernic, singurul Dumnezeu viu si adevarat.
Si Doamne, te rog frumos ai Tu mila de multe alte familii din Europa si din lumea intreaga, care au trecut prin aceste situatii teribile, datorita unor legi nebunesti, care nu vin din Duhul Tau.
Si Te mai rog ceva Doamne. Doamne, nu-i lasa sa doarma pe denuntatorii lor, care au incasat mii de Euro pentru acest act josnic, murdar si inuman. Nu-i lasa sa doarma, Doamne, nici pe judecatorii implicati in acest caz, nici pe procurori, nici pe regele Harald al V-lea al Norvegiei, nici pe regina Sonja a Norvegiei.
Doamne, Tu ai mai procedat asa, si in cazul Esterei, din Biblie: Estera 6:1 „În noaptea aceea, împăratul n-a putut să doarmă”…
Schimba, Doamne, toate legile acestea din Europa, care sunt impotriva familiei.
Fa-i sa se pocaiasca pe toti cei implicati in acest caz, sa cada toti in genunchi inaintea Ta, Doamne, Tata si Creator al Cerului si al pamantului, si sa-si ceara iertare de la Tine. Sa Te recunoasca pe Tine, ca Domn al lor, indiferent de functia sau pozitia pe care o ocupa.
Sa il primesca pe Domnul Isus Cristos in inima lor si sa fie nascuti din nou.
Si apoi sa-si ceara iertare si de la aceasta familie, care sunt „crestini radicali”, la fel ca si Domnul lor, Isus Cristos – cel mai „radical crestin”.
Iar daca voia Ta, buna, placuta si desavarsita este ca aceasta familie sa continue acest calvar, iti multumesc ca biruitorul de pe Calvar este Fiul Tau, fratele nostru mai mare, Domnul Isus Cristos.


In Numele Lui m-am rugat si prin Duhul Sfant, amin.
Ioan Ciobota