Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Trezirea Națiunii pe Arena Națională 2024

???????? De ce să vii la Trezirea Națiunii pe Național Arena

???? Pentru că Biblia ne cheamă la o pocăință la nivel de națiune, toți cei care-L iubiți pe Hristos si umblați în căile Lui aveți puterea să mijlociți pentru acest popor ca Dumnezeu să-L ierte si să-L scape de o judecată aspră, care stă să vină înainte de vreme peste acest pământ. Iată ce ne îndeamnă Cuvântul Domnului să facem ca să obținem îndurarea lui Dumnezeu: “Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare; strângeţi pe bătrâni, pe toţi locuitorii ţării, în Casa Domnului, Dumnezeului vostru, şi strigaţi către Domnul” (Ioel 1:14).” Vom face pentru o zi ca loc de rugăciune cea mai mare arena din țară, căci El ne-a promis că își coboară slava unde Numele Său e laudat, iar in lauda veți fi conduși de Profides, Profides Paris, Biji si frații din Barbulesti, ei vor cânta cele mai frumoase si cunoscute cântece de laudă.

???? Dacă nu ne vom pocăi precum Ninive nu vom scapă de focul mâniei lui Dumnezeu. Lasă mândria, lasă etichete religioase, lasă comoditatea, lasă invidia, lasă orice piedica spirituală sau materială si vino. Da, avem mai multe Case de Rugăciune, avem mai multe forme de organizare, avem mai multe Etichete, însă Hristos are o singură Biserică si o singură Mireasă, iar cei care Îi aud glasul aud și această poate ultimă chemare la trezire.

???? Ne vom aduna cu zecile de mii să-L onorăm pe Hristos chiar în Vinerea Mare, când El a pătimit pentru păcatele noastre, a suferit teribil, a fost batjocorit si umilit pentru tine si pentru mine tot de noi si de păcatele noastre, ca astăzi să avem libertatea să ne adunam în Numele Lui. Ne vom ruga si pentru cei bolnavi, “căci prin rănile lui suntem vindecați” (1 Petru 2:24). Anul trecut la acest eveniment mii de oameni au mărturisi că au fost atinși de Hristos si fie vindecați de boli, fie eliberați de duhuri, fie de vicii si neputințe. Vedem cum cu zecile si sutele de mii oamenii se adună la un loc pentru Diavol fără sa tina cont de diferențele dintre ei si fără a se lasă dezbinați de nimic, oare Duhul Sfânt nu ne poate aduna si pe noi pe cel mai mare stadion din România pentru a fi măcar 55.000 pentru Hristos Domnul?

???? Dacă si tu consideri ca Hristos merita cinstit la cel mai înalt nivel al națiunii noastre, in văzul întregii tari (vor fi televiziunile cu noi), atunci Vino sa I te închini si să Îi cinstim Jertfa așa cum a spus: „Acesta este trupul Meu, care se dă pentru voi; să faceţi lucrul acesta spre pomenirea Mea.” El ne-a poruncit să-I pomenim Jertfa pentru păcatele noastre si cum putem s-o facem mai cu cinste decât zeci de mii adunate pentru Numele Sau?

❗️Acesta este dorința noastră si acest lucru ne dorim după acest eveniment: „Eu voi locui şi voi umbla în mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor şi ei vor fi poporul Meu” (2 Corinteni 6:16).

???? Hai si tu la Trezirea Națiunii pe Național Arena Ediția a II-a, 3 mai, 2024, ora 17:00, intrarea Liberă (prețul pentru tine l-a plătit Hristos).

Cu prețuire,
Toni Berbece

Detalii aici: https://fb.me/e/wnDMdRHuh