Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

30 de Zile de Rugaciune pentru Lumea Musulmana la Radio Filadelfia

Vă invităm să vă alăturați în mișcarea mondială a celor 30 de Zile de Rugăciune pentru a putea vedea Împărăția lui Dumnezeu venind în lumea musulmană. Nimic nu este prea greu pentru Dumnezeu. Credem noi cu adevărat în El?

Acest apel la rugăciune pentru musulmani a luat ființă în anul 1992 când câțiva lideri creștini s-au adunat la părtășie în Orientul Mijlociu. Creștinii implicați într-o mișcare internațională au simțit că Dumnezeu dorește să cheme creștinii la rugăciune pentru lumea musulmană. Așa s-a planificat o mișcare de rugăciune care să coincidă cu luna islamică a Ramadanului (în acest an, 2013 această lună de post începe în data de 09 iulie și se termină în data de 7 august).

S-a intenționat ca luna de rugăciune pentru musulmani să coincidă cu luna Ramadanului din două motive principale:

•    Creștinii să se identifice cu musulmanii în această perioadă;
•    Al doilea motiv este de a chema Suveranitatea lui Dumnezeu și intervenția Lui în viețile musulmanilor în această perioadă din an, perioadă în care musulmanii sunt extrem de religioși.
Bonus TopBonus BetJackpot Real best casino online
Vă rugăm să rețineți faptul că rugăciunea în timpul Ramadanului nu înseamnă că noi ne conformăm practicilor și postului islamic. Ca credincioși ai lui Isus Hristos, noi facem diferența între ideile islamice, teologia și practicile musulmanilor în anumite domenii. Cu toate acestea, mișcarea “30 de Zile de Rugăciune” scoate în evidență dragostea lui Dumnezeu pentru musulmani. Noi încurajăm toți credincioșii în Isus să cultive spiritul umilinței,al  dragostei, al respectului și al slujirii pentru musulmani.

Anul acesta sărbătorim 20 de ani de când a început această mișcare de rugăciune. Mai multe informații despre modul în care Dumnezeu a lucrat în acești ani în lumea musulmană se găsesc în ghidul de rugăciune.

Zilnic puteti asculta la Radio Filadelfia calendarul de Rugaciune pentru Lumea Musulmana 2013 la orele 4:15, 11:15, 20:15.

Ghidul de rugăciune pregătit în limba română se poate descarca AICI.