Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Apelul Aliantei Familiilor din Romania pentru romanii din SUA

Dragi romani din America: AFR va roaga insistent sa va prezentati la alegerile programate marti, 6 noiembrie, in SUA. In consultare cu colegii din SUA, am identificat urmatoarele actiuni legislative sau contitutionale care sunt vitale pentru valori, familie, si pentru care va rugam sa votati dupa cum urmeaza.

 

ATENTIONARE: Rugam pe fiecare cititor ale acestor randuri sa imprime o copie a acestui email si sa-l duca cu el/ea la centrul de votare si sa voteze asa cum noi si organizatiile pro familie din SUA va sugeram. De ce? Pentru a evita confuzie. Majoritatea celor care voteaza de multe ori nu inteleg textul referendului din cauza limbajului prea tehnic. De aceea e important sa urmati instructiunile de mai jos si sa votati cum va sugeram noi si colegii crestini din SUA.

Casatoria si FamiliaMaryland– In Maryland se va vota o initiativa legislativa de abrogare a casatoriilor homosexuale. Masura aceasta legislativa va aparea in buletinul de vot ca QUESTION 6. Votati “AGAINST”. Votand “AGAINST”, de fapt votati pentru abrogarea casatoriilor homosexuale. (Instructiuni in engleza: You are to vote “AGAINST” Question 6.  Detalii: http://www.marylandmarriagealliance.org/church-resources/) 

MinnesotaCetatenii statului Minnesota voteaza un amendament constitutional de  definire a casatoriei barbat-femeie in constitutia statului. Bifati cutiuta “YES” ( You are to vote “YES” for the marriage amendment. Detalii: http://www.mnpastorsformarriage.com/)

 Maine: Cetatenii statului Maine sunt chemati sa voteze un proiect de lege care daca va fi adoptat va legaliza casatoriile homosexuale in stat. Votati NU/NO. (You are to vote “NO” on Question 1. Detalii:http://protectmarriagemaine.com/church-tools/) 

Washington: In statul Washington se va vota un referend de abrogare a casatoriilor homosexuale instituite in primavara de legislatura statului. Cetatenii crestini au initiat un proiect de abrogare. Bifati cutiuta “REJECT” (You are to vote “REJECT” R-74. Detalii: http://www.preservemarriagewashington.com/churchresources.php)

Massachusetts: Cetatenii statului Massachusetts vor vota un proiect de legiferare ori respingere a suicidului asistat. Votati NO. (Detalii: http://www.lifenews.com/2012/10/28/massachusetts-opposing-question-2-a-matter-of-life-and-death/)

Florida: Cetatenii statului Florida vor vota un amendament constitutional, Amendment 6,  pentru interzicerea finantarii avortului din fondurile publice. Va rugam votati YES. (Vote YES on amendment 6) Pentru adoptarea amendamentului e nevoie de o majoritate de cel putin 60%.

Florida: Cetatenii statului Florida vor vota inca un amendament constitutional, Amendment 8, privind libertatea religioasa. Vote YES on amendment 8. 

CaliforniaVotati YES Proposition 32. Vote YES on Proposition 32. Proposition 32 va interzice sindicatelor sa constranga membrii sa plateasca contributii pentru avort sau pentru candidatii la posturi publice. (Detalii:http://www.lifenews.com/2012/10/28/california-pro-life-voters-should-support-proposition-32/?pr=1) 

Anunt Pro-Vita: Colegii de la Pro Vita sunt in asentimentul nostru si incurajaza si ei pe toti romanii din America sa voteze impotriva Presedintelui Obama in alegerile din saptamana viitoare. Ei au compus un argument foarte util si convingator care poate fi citit aici: http://www.culturavietii.ro/2012/10/25/sua-alegeri-prezidentiale-esentiale-politica-proavort-provita-obama-romney-ryan-biden/

PENTRU ROMANII DIN STATUL WASHINGTON
Pe 6 noiembrie, cetatenii statului american Washington vor vota un referend pentru legalizarea ori respingerea casatoriilor homosexuale in statul lor. Rugam pe toti romanii cu cetatenie americana care locuiesc in acest stat sa se prezinte la vot si sa bifeze cutiuta REJECT. Asupra acestei initiative legislative AFR a publicat urmatorul anunt publicitar in Romanian Times din Portland: PROTEJAŢI FAMILIA ŞI CĂSĂTORIA! Don’t Redefine Marriage. REJECT R-74 ON NOVEMBER 6 (http://www.romaniantimes.com/index.php/component/content/article/48-diverse/648-protejati-familia-si-casatoria.html)   

ALIANŢA FAMILIILOR DIN ROMÂNIA îi încurajează pe toţi românii cetăţeni americani rezidenţi în statul Washington să voteze pe 6 noiembrie la referendumul de protejare a familiei şi căsătoriei în statul Washington. REJECT REFERENDUM 74 Vă rugăm să respingeţi Referendum 74. Motivele sunt multe. (1) Căsătoria este cea mai importantă instituţie socială cunoscută vreodată în istorie, pe care se clădesc toate celelalte. Dacă ea se prăbuşeşte, toate celelalte se prăbuşesc după ea. (2) Căsătoriile între persoane de aceleşi sex subminează căsătoria şi familia naturală. Datele statistice şi studiile sociologice făcute în ţările sau statele unde deja au fost legiferate cu ani în urmă indică o scădere profundă a ratei căsătoriilor şi o creştere vertiginoasă a concubinajului şi a familiilor monoparentale din care lipsesc bărbaţii. (3) Căsătoriile între persoane de acelaşi sex dăunează copiilor. Aceleaşi date statistice şi studii sociologice arată că acei copii care sunt crescuţi de cupluri de acelaşi sex suferă pe planuri multiple. Identitatea lor sexuală este distorsionată, iar confuzia privind rolurile sexuale se intensifică. Un procent deloc neglijabil dintre ei se identifică la maturitate ca fiind atraşi către persoane de acelaşi sex, nu de sex opus. Pentru a creşte şi a se dezvolta normal, copiii au nevoie de o mamă şi un tată. (4) În ţările şi statele care au legiferat căsătoriile homosexuale, libertatea religioasă şi de conştiinţă a suferit. Pastori, preoţi, funcţionari publici creştini au fost amendaţi sau chiar concediaţi pentru că s-au exprimat împotriva căsătoriilor homosexuale sau au refuzat să le oficieze. (5) Căsătoriile între persoane de acelaşi sex subminează drepturile parentale. Canada, prima ţară din lume care le-a legiferat în 2002, e exemplul tipic. Sistemul public de învăţământ îi îndoctrinează pe copii cu noua ideologie sexuală, iar părinţii care se opun sunt penalizaţi. Părinţii şi-au pierdut dreptul de a se opune normalizării practicilor sexuale imorale, ori de a-şi educa copiii în morala şi valorile sexuale creştine. (6) Căsătoriile între persoane de acelaşi sex nu constituie un obiectiv final, ci o acţiune intermediară prin care se urmăreşte chiar eliminarea căsătoriei şi a familiei ca instituţii sociale.

Dacă vă pasă de viitorul copiilor voştri, de bunăstarea lor morală, de viitorul omenirii, de moştenirea pe care o lăsăm în urmă, de libertatea religioasă şi de conştiinţă, de drepturile parentale, şi dacă nu doriţi ca anormalul să devină noua normalitate, vă rugăm încă o dată: votaţi!

REJECT REFERENDUM 74: Textul din REFERENDUM 74 este următorul: “The legislature passed Engrossed Substitute Senate Bill 6239 concerning marriage for same-sex couples, modified domestic-partnership law, and religious freedom, and voters have filed a sufficient referendum petition on this bill. This bill would allow same-sex couples to marry, preserve domestic partnerships only for seniors, and preserve the right of clergy or religious organizations to refuse to perform, recognize, or accommodate any marriage ceremony.” Sunt două opţiuni de vot: (1)Reject; şi (2) Approve. Vă rugăm bifaţi opţiunea REJECT! 

CUM VĂ PUTEŢI IMPLICA? Rugăm bisericile şi comunităţile româneşti din statul Washington să se implice prin vot si voluntariat în respingerea Referendumului 74. Sunteţi rugaţi să contactaţi de urgenţă pe DiAnna Brannan,Grassroots Coordinator for Preserve Marriage Washington, la telefonul 206-854-9122 sau 425-678-8574, sau prin email grassroots@preservemarriagewashington.com

 

DESPRE NOI: Alianţa Familiilor din România este o organizaţie neguvernamentală cu sediul în Bucureşti, care funcţionează în conformitate cu legile Romaniei. Ea promovează şi protejează valorile familiei, căsătoria naturală şi libertatea religioasă în România, Uniunea Europeană şi peste tot unde locuiesc români.

Vă rugăm să ne vizitaţi la www.alianta-familiilor.ro.