Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

„Apocalipsa” din 21.12.2012. Ce spun cercetatorii de la NASA

NASA a publicat un material video în care demontează miturile potrivit cărora lumea se va sfârși la data de 21.12.2012.

Clipul a fost realizat inițial pentru a fi lansat pe 22 decembrie, începând astfel: „(…) Daca vezi acest film, înseamnă un singur lucru. Lumea nu s-a sfârşit ieri”, scrie independent.co.uk.

 De asemenea, NASA lansează o serie de argumente care contrazic profețiile mayașe, spunând că totul a început de la o neînțelegere. 

Cercetătorii susțin că ciocnirea Pământului cu o altă planetă sau iradierea atmosferei de către Soare este imposibilă.

all slots Bonus FunJackpot BestCasinos Best

Aceștia au postat în ultima vreme mai multe articole pe site-ul oficial al agenției, menite să îi liniștească pe cei care se tem că vine sfârșitul lumii. 

 „Lumea nu se va sfârşi în 2012. Totul este bine cu planeta noastră de peste 4 miliarde de ani, iar cercetători credibili din întreaga lume nu ştiu de nicio ameninţare asociată anului 2012”, arată NASA.

„Aşa cum şi calendarul pe care îl ai pe peretele din bucătărie nu încetează să existe pe 31 decembrie, nici calendarul mayaş nu încetează să existe pe 21 decembrie. Aceasta este data la care se încheie un anumit ciclu, dar apoi, aşa cum calendarul tău reîncepe la 1 ianuarie, o nouă perioadă începe şi pentru calendarul mayaş”, au precizat specialiştii. 

Video AICI

Sursa: antena3.ro