Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Billy Graham il sustine in alegeri pe Mitt Romney

După ce s-a întâlnit cu Mitt Romney, săptămâna trecută, asigurându-l că va face tot ce va putea pentru a-l ajuta pe candidat la președinție în săptămânile dinaintea alegerilor, Billy Graham a îndemnat americanii să voteze pe 6 noiembrie în funcție de valorile biblice.

 

“Moștenirea pe care o lăsăm în urmă pentru copiii și nepoții noștri și acest popor mare este crucială. Așa cum mă apropii de ziua mea de 94 ani, îmi dau seama că aceste alegeri ar putea fi ultimele pentru mine. Cred că este extrem de important să votăm pentru candidații noștri care își bazează deciziile lor pe principii biblice și care sprijină poporul lui Israel. Vă îndemn să votați pentru cei care vor proteja sfințenia vieții și vor susține definiția biblică a căsătoriei dintre un bărbat și o femeie. Votați pentru valorile biblice în 6 noiembrie, și rugați-vă cu mine ca America să rămână o națiune sub Dumnezeu”, a declarat Billy Graham într-un mesaj postat pe site-ul asociației.

 

Asociația Evanghelistică Billy Graham a pregătit mai multe anunțuri în format PDF pe care americanii le pot descărca și afișa. Posterele care sunt de diferite dimensiuni cu o imagine alb-negru a lui Graham care ține o Biblie. Posterul include, de asemenea, declarația lui Graham și îndeamnă pe creștini să voteze în funcție de valorile biblice.

Sursa: StiriCrestine.ro