Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

COMUNICAT OFICIAL DIN PARTEA FAMILIEI BODNARIU – Norvegia (7)

Mulțumim tuturor celor care ne-au dovedit încrederea și suportul lor prin post și rugăciune, mesaje de încurajare, semnarea petiției online și chiar exprimarea indignării lor față de situația prin care trecem.
Suntem convinși că toate acestea și chiar propunerea unor demersuri organizate sunt o reacție sinceră față de necazul aproapelui și nedreptate. Vă apreciem și vă admirăm pentru implicarea dumneavoastră!

Mulțumim tuturor forurilor media (canale de știri online, televiziuni, radio, ziare, bloguri, pagini de internet) care au popularizat cazul nostru și ne-au dat glas în aceste zile deosebit de grele pentru noi. Vă rugăm să continuați să ne susțineți!

Pe lângă apelurile și dezbaterile mediatice, suntem implicați și într-o luptă legală pentru reunificarea familiei noastre și în acest caz sunt implicate firme de asistență legală și organizații de protecție a familiei și drepturilor creștine. Orice demers trebuie organizat legal, logistic și pe plan media, în timp util dar și suficient pentru mobilizare și pentru a crea impact maxim.

În acest sens, pentru a cumula toate eforturile într-un mod organizat și eficient, dorim să coordonăm toate aceste inițiative pentru care suntem recunoscători și de care avem nevoie.

La momentul potrivit și în urma consultării echipei care coordonează desfășurarea cazului nostru, toate aceste demersuri vor fi anunțate public de către pastorul Cristian Ionescu. Pentru orice informație sau dacă aveți vreo inițiativă, vă rugăm să le adresați dânsului personal prin email la adresa cristianionescu@elimro.com sau pe Facebook prin Messenger.

Datorită volumului extrem de mare de apeluri, cerem răbdarea dumneavoastră, cu asigurarea că mesajele dumneavoastră vor fi citite și veți primi răspuns.

Vă mulțumim pentru înțelegere și suportul dumneavoastră în continuare!

Din partea familiei,

Daniel Bodnariu

24 noiembrie 2015

Detalii gasiti AICI: fb.com/Norway-Return-the-children-to-Bodnariu-Family-744234959015965/