Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Conferinta regionala Peniel la Suceava

Fiindcă toamna este anotimpul când se numără binecuvântările de peste an, vrem sa mulțumim și noi lui Dumnezeu pentru toate oportunitățile pe care ni le-a dat sa semănăm Cuvântul Sau în rândul generațiilor tinere: tabăra de schi din februarie, conferința naționala din mai, conferința din Germania, tabăra din august și conferința familiilor tinere din septembrie. Pe lângă ajutorul lui Dumnezeu, toate acestea nu se puteau realiza fara implicarea multor parteneri si voluntari în slujire, cărora vrem sa le mulțumim din toată inima.

 

Având în vedere faptul ca luptele spirituale în care sunteți implicați se vor înteți tot mai tare odată cu începerea școlii, am vrea ca, la finalul anului 2014, să venim încă o data în sprijinul vostru, oferindu-vă ocazia sa participați și la Conferința Regională Peniel din luna noiembrie.

Iată mai jos toate informațiile necesare:

Data: 7-8 noiembrie 2014
Loc: Biserica Filadelfia din SUCEAVA (www.filadelfiasv.ro)
Titlul: Mai mult decât biruitor! (1 Ioan 4:4)

Vor predica Evanghelia: Robert Martin (SUA) si Lucian Oniga (Bistrita). La sesiunea deschisa, vor raspunde întrebarilor voastre: Codrut Ciubotari, Tibi Ciubotari, David Regus si Lucian Oniga.

În cadrul conferintei, îsi va depune marturia întoarcerii la Dumnezeu, Gheorghe Ignat, luptator MMA / Sambo (www.youtube.com/watch?v=ynd7Xq0umfE).

Ne vor conduce în închinare: Amadeo & corul tinerilor din Biserica “Sfânta Treime” din Bistrita si grupul din Biserica “Filadelfia” din Suceava.

La aceasta conferință sunt așteptați, în special, tineri din județul Suceava și din județele limitrofe. Toți participanții vor primi în dar o carte prețioasa și doua DVD-uri de învățătură creștină intitulate “Neabatut”, de John Bevere (Editura Succeed Publishing)!

Program:
Vineri:
18:00-19:00 înregistrarea participanților
19:00-21:00 sesiunea I – Robert Martin

Sâmbătă:
10:00-11:30 sesiunea II – Lucian Oniga
11:30-12:00 pauza de cafea / ceai
12:00-13:30 sesiunea III – Q & A
14:00 – prânzul
14:00-17:00 program de voie (vizitarea orașului, etc.)
17:00-19:00 sesiunea IV – Robert Martin

Contribuția pentru participare: 20 lei / pers. (include și masa de prânz din ziua de sâmbătă). Se va achita la fata locului!

Confirmarea participării voastre se va face prin liderul de grup sau individual la www.peniel.ro, menționând și dacă aveți sau nu nevoie de cazare. Găzduirea peste noapte a tinerilor care vor veni de la distante mai mari de 60 km se va face în familiile creștinilor din Suceava.

Pentru ca Domnul sa ne dea o mare biruință spirituală la această conferință, vă rugăm să postiți și să vă rugați împreuna cu noi în fiecare zi de marți, până la data întâlnirii.

Va așteptam cu drag!

În numele echipei Peniel,

Lucian Oniga

PS. Cu ajutorul Domnului, Peniel intenționează să sărbătorească 20 de ani de slujire pe 18-19 aprilie 2015 la Cluj-Napoca.

Citeşte mai mult pe www.stiricrestine.ro Conferința regională Peniel la Suceava