Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

CUM FUNCȚIONEAZĂ PROTECȚIA COPILULUI DIN NORVEGIA? – INTENȚIONAT DENATURAT!

„Am încercat să vin cu date despre felul cum funcționează protecția copilului din Norvegia și ce reguli au urmat. Nu e lucru usor, atata timp cat campania este bazata pe un argument în care faptele sunt denaturate în mod intenționat” Manager de comunicare Frode Andersen.

Tare nemulțumită este Doamna Andersen că nu s-a putut înțelege cu noi!

 

Săraca, ea a tot încercat să ne convingă de chestiunea cu procedura, cum că începe totul cu suspiciunea că părinții sunt prea creștini sau, mă rog, radicali, dar își mai și opresează copiii cu îndoctrinări! Cum îți răpesc pur și simplu copiii fără nicio dovadă pertinentă, fără nicio verificare prealabilă! Cum agenții lor încearcă să o convingă pe soție să declare mizerii despre soț, cu promisiunea că i se vor da copiii înapoi, asta după ce le-au dat sfaturi binevoitoare să nu-și ia avocat și să nu spună nimic nimănui!

Necazurile Doamnei Andersen nu s-au oprit aici! Ca niște îndărătnici ce suntem, nu am putut pricepe nicicum de ce au luat bebelușul de 3 luni de la mamă, de ce l-au băgat la raze și, dacă tot n-au găsit nimic, de ce nu l-au dat înapoi părinților!

Pentru că suntem foarte grei de cap, nu am putut deloc accepta cum poporul norvegian preaumil și preacucernic întru slăvirea autorităților poate să stea nepăsător la crimele odioase pe care le comite Barnevernet, ba mai mult, ne-am apucat să ieșim în stradă și să-i băgăm într-o singură oală a disprețului pe norvegieni, pe Barnevernet, fiordurile și petrolul, pe Doamna Andersen și pe Rege cu coroana lui cu tot!

Pentru ca durerea Doamnei Andersen să fie peste măsură de mare, toate eforturile dumneaei și ale celorlalte pioane de la serviciile de protecție a copoilor de a ne face să înțelegem un sistem justițiar în care Barnevernet îți comandă avocatul, îți angajează psihologul, te snopește dar nu te lasă să te vaieți și câștigă aproape toate cazurile, zic, toate eforturile au fost considerate propagandă! 

Așa se face că în vreme ce preadistinsa explicatoare, Doamna Fraude… pardon, Frode Andersen suferă, noi denaturăm intenționat cazul Bodnariu, în care, de fapt, prigoanastârnită împotriva lui Barnevernet nu mai contenește!

Doamna Andersen, credeți-ne, înțelegem foarte bine chestiunea cu denaturarea intenționată! Ați încercat-o cu imaginea și reputația lui Marius și Ruth, dar ați rămas și cu intenția și cu denaturarea!

Despre declarația Doamnei, AICI.

Pastor Cristian Ionescu, purtator de cuvant al familiei Bodnariu