Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Jim Dawson, un mare razboinic, a plecat la Domnul

Jim a fost un membru fondator al Consiliului International Tineri Pentru Misiune, format in septembrie 1972, cu scopul de a oferi o conducere spirituala adevarata al carei rol este separat de functionarea legala/financiara a bordului de conducere legal. El a slujit in multe pozitii de conducere pe plan international, national si local in Tineri Pentru Misiune datorita intelepciunii bogate pe care Dumnezeu a pus-o in el si din cauza profunzimii caracterului si a relatiei sale cu Dumnezeu. Rolul pentru care il stim cel mai bine este acela de “pastor global al TPM-ului”, fiind cunoscut pentru compasiunea si abilitatile lui de relationare. El a iubit si a fost iubit intr-un mod profund.

 

O scrisoare din partea lui Loren Cunningham, fondatorul Tineri Pentru Misiune despre moartea lui Jim Dawson:

Draga familie TPM

Astazi, la 2:30 p.m. (nr. ieri), in California, un mare razboinic a pasit pragul cerului. Jim Dawson a trecut pe bratele lui Isus, cu familia in jurul patului sau, in inchinare inaintea lui Dumnezeu. Jim a avut zilele trecute o operatie nereusita la inima. Sotia lui, Joy, fiica Jill si ginerele John Bills au fost impreuna cu el in momentul plecarii la Domnul. Fiul, Jon Dawson, este in drum spre casa dinspre Noua Zeelanda, ca sa fie impreuna cu familia in aceste momente.

Jim & Joy DawsonJim a fost pentru mine si Darlene un prieten apropiat si drag inimii noastre. I-am intalnit prima data pe Jim si pe Joy in casa lor din Noua Zeelanda in 1967. A fost o intalnire stabilita de Dumnezeu care a adus un nou suflu in Tineri pentru Misiune legat de auzirea vocii lui Dumnezeu, rugaciunea de mijlocire si sfintenie. In timp ce Joy preda in toata lumea in bazele TPM, ea si Jim au lucrat impreuna ca echipa, iar Jim a fost piatra de capătai in casnicia lor, dar in acelasi timp i-a oferit lui Joy libertatea de a da mai departe tot ceea ce Dumnezeu a investit in ea.

Va rugam sa pastrati in rugaciune familia lui Jim care trece prin aceste momente grele de pierdere! Cu totii vom simti lipsa lui Jim, dar este o mangaiere sa stim ca el este acum cu Domnul si Domnul este cu noi. Avem speranta binecuvantata ca intr-o zi vom fi din nou impreuna.

Te iubim, Jim!

Loren si Darlene Cunningham