Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Pe 24, 25 si 26 ianuarie 2016 ma smeresc, ma rog si postesc pentru reunirea familiei Bodnariu

Mă pocăiesc astăzi în fața Domnului și a românilor pentru că nu am crezut că Societatea Civilă poate ieși din muțenia de care suferea de la instaurarea democrației, această formă de structură politică cam anemică, și acum după 26 de ani.

Cred că neamul nostru trebuie refomat din temelii și că revoluția trebuie să fie una de natură spirituală, de aceea sesizez că armele cu care trebuie noi să luptăm sunt de natură spirituală.

Cristi Tepeș a observat după întoarcea lui din Norvegia, și înainte de a arde de tot pe altarul acestei cauze, că războiul în care este prinsă familia Bodnariu este unul de natură spirituală, sesizând atacurile demonice din spatele acestui coflict dintre o familie româno-norvegiană și un sistem de protecto-distrugere a familiei.

Pe de-o parte, trebuie să ne amintim că Domnul Isus ne atenționa că anumite soiuri de draci nu pot fi biruiți decât prin post și rugăciune (Matei 17:21), dar pe de altă parte, să ne amintim că după un post de trei zile, chiar planul lui Dumnezeu de distrugere a unei cetăți, a fost amânat (Iona 3:10).

Cheia nu este nici în mâna Președintelui României, nici în cea a comisiilor parlamentare și nici în cea a instituțiilor de protecție, ci este în mâna noastră a poporului. Până acum am scris, am protestat, sporadic ne-am rugat, dar acum vă chem să ne unim într-un post comun și o rugăciune de trei zile. Vom începe pe 24 ianuarie 2016, zi importantă pentru români deoarece în anul 1859 s-a realizat Mica Unire, prin alegerea aceluiași Domn în Moldova și în Țara Românească.

Societatea noastră atât de divizată, va putea să fie reunită numai prin alegerea aceluiași Domn, a DOMNULUI ISUS HRISTOS.

Invităm și chemăm toți creștinii români, de pretutindeni, să mijlocească cu credincioșie pentru:

  • Reunirea familiei Bodnariu.
  • Reunirea tuturor familiilor tradiționale normale, formate dintre un bărbat și o femeie.
  • Reunirea românilor de pretutindeni într-un trup, al cărui cap să fie Hristos.

Dacă doriți să vă alăturați acestui demers spiritual și să fiți notificat puteți subscrie la pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/1541821849462836/

Din măsurătorile sociologice realizate, am constatat că în România, un procent de 4,45% este alcătuit din persoane care postesc săptămânal. Vom fi oare 427 000 de români care să ne unim cu post și rugăciune, și să ne smerim înaintea Domnului nostru? Puterea stă în UNITATE. Faceți posibil lucrul acesta venind alături de noi dar și mediatizând acest mesaj tuturor prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.

Promisiunea Domnului rămâne valabilă:

“dacă poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, şi va căuta Faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele, îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul, şi-i voi tămădui ţara.” (2 Cronici 7:14 )

Cu mult drag,
Pastor Remus Runcan
Comunitatea Bisericilor Creștine Baptiste Timișoara

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1541821849462836/