Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Seminar de instruire in evanghelizare

Ești tu pregătit să faci o schimbare radicală în modul în care faci misiune, pentru a vedea sute de bărbați și femei devenind ucenici și urmași activi ai lui Hristos? Seminar de instruire și antrenare practică în evanghelizare și ucenicizare multiplicatoare, va avea loc la Centrul Precepts Ministry în Surduc www.precept.ro (lângă Timișoara, România), în perioada 18 – 22 noiembrie 2013. Scopul acestei conferințe este să facă cunoscut principiile și practiciile pe care Dumnezeu le-a folosit în mai multe mișcări de plantare de biserici din Asia și Africa.

 
Alătură-te specialiștilor și trainerilor Ben Armacost, Forrest Hendrix, Gordon Saunders, Dwight Poggemiller, dar și altor parteneri, în timp ce aceștia te vor învăța lucruri plecând de la principiile creștine ale uceniciei, utilizând înțelepciunea și exercițiile practice ale lui Ying Kai (din cartea “T4T: A Discipleship Re-revolution”) și îți vom oferi exemple și mărturii despre cum aceste modalități sunt folosite în Europa astăzi. Alătură-te nouă pentru a studia și a aplica aceste principii, pentru a vedea cum pot fi adaptate unui context european și de asemenea, ne vom ruga lui Dumnezeu să le folosească pentru a face ucenici și a crește numărul biserilor aici în Europa, așa cum El a făcut deja în alte părți ale lumii.

Fă ucenici ucenicizatori

Acest curs de instruire folosește principii testate într-un cadru biblic, pentru evanghelizare și ucenicie eficiente, care să conducă la mai multe generații de ucenici și biserici noi.Vom folosi principii din Training for Trainers or T4T de Steve Smith și Ying Kai. De asemenea, o să utilizăm și metoda Discovery Bible Study/Studiul pentru cunoașterea Bibliei în ce privește multiplicarea de ucenici, metodă folosită cu success în contextul nostru european.
 
Cele patru zile intensive de curs vor include, invațaturi practice, un ghid de folosire a carții, practică, rugăciune și prezentări vizuale, care te vor ajuta să folosești/implementezi principiiile multiplicării uceniciei. Acest curs va fi urmat de 6 luni de ajutor si mentorare online sau față in față, cu scopul de a te ajuta să pui în practică aceste principii. Vom oferi încă 4 zile de sesiuni pentru a-ți însuși principiile învățate în România, aceste 2 sesiuni de follow-up vor fi oferite la un interval de 4-6 luni, undeva în Europa.
 
Notă: Acceptarea ta de a participa la aceast seminar, presupune angajamentul tău de a citi cartea Faptele Apostolilor de 4 ori înainte de a participa la toate sesiunile conferinței, să citești cartea “T4T: A Discipleship Re-revolution”după seminar și de asemenea, să participi la 6 luni într-un grup de mentorare si evaluare, online sau față in față, după ce te-ai întors la lucrarea ta de misiune (pentru întâlnirile de instruire și temele care trebuie făcute, este nevoie de un angajament de 6 ore pe lună ). Vei fi contactat pentru a afla mai multe detalii, după ce te-ai înregistrat.
 

18-22 Noiembrie 2013 (cursul începe la ora 19.00, pe data de 18 Noiembrie și se termină pe data de 22 Noiembrie, ora 14.00). Toți participanții care vor sosi la Timișoara trebuie să ajungă înainte de ora 17.00, a zilei de 18 Noiembrie, pentru a fi siguri că nu vor pierde nimic din curs. Vă rugăm să vă aranjați plecarea pe 22 Noiembrie, după ora 16.00. Pentru cei care doresc să mai rămână încă o noapte, din cauza problemelor legate de orarul plecării, putem să asigurăm încă o noapte de cazare la Centrul Presept.
 
CARE SUNT COSTURILE?
Costul conferinței este de 300 lei. În acest preț sunt incluse cazarea, materialele primite la conferință, snack-uri, prânzul, cina și cheltuieliile legate de sala de conferință.
 
Locația: Conferința de instruire va avea loc la Centrul Precept Ministries, Surduc, România.
 
Persoane de contact:
Dwight Poggemiller
E-mail: dwight.poggemiller@gemission.org
Mobil: +40-748-138-165 / Birou: +40-269-368-780
 
Daniel Cociuba
E-mail: dcociuba@eeworks.org
Mobil: +40-722-203-456
 
Traducere:
Toate prezentările vor fi în limba engleză, cu traducere în limba română. De asemenea, vor exista facilitatori care vorbesc limba română, la fiecare masă, iar aceștia vor interacționa cu vorbitorii români. Discuțiile pe grupuri pot să fie în limba română și se va oferi ajutor grupurilor, atunci când va fi nevoie de a da un feedback întregului grup, în limba engleză.
 
Pentru a te înscrie la aceste eveniment, click aici.