Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Seminarul “Sarbatorind Copiii” la Constanta

Sarbatorind Copiii Seminar este un program care este condus de catre Loom International, o lucrare a Tineri Pentru Misiune din Salem (Oregon U.S.A). Seminarul este conceput pentru lucratorii cu copiii, oferind abilitati si cunostinte pentru a creste capacitatea acestora acolo unde este nevoie, dar de asemenea instrumentele si cadrul de a-i instrui pe altii sa faca la fel. Tineri Pentru Misiune Constanta este recunoscatoare sa fie gazda acestui seminar timp de doua saptamani.

 

Acest atelier exploreaza cine sunt copiii, cum se dezvolta, si cum sa se lucreze cu ei la potentialul maxim, pentru a-i vedea inflorind in copilarie si dezvoltandu-se in adulti sanatosi.

Data: 2-14 martie 2014

Subiectele care vor fi discutate in cadrul seminarului sunt:

Modul 1: Intelegerea Copilului in Context
Modul 2: Risc si Rezilienta
Modul 3: Ascultarea Copiilor
Modul 4: Holistic Misiunea de Copii
Modul 5: Sanatatea Copilului
Modul 6: Disciplina si Protectia Copilului
Modul 7: Dezvoltarea si Evaluarea Programelor
Modul 8: Dezvoltarea de Sine si a Personalului

Seminarul are 8 module si va fi impartit in doua parti, a cate 2 saptamani 4 module. La finalizarea celor 4 saptamani veti primi 4 credite in cadrul U of N, Universitatea Natiunilor. Partea a II-a va avea loc in Martie 2015.

Seminarul este creat pentru oricine lucreaza cu copiii: parinti, invatatori, familie estinsa, lideri de biserici, invatatori de scoala duminicala, lucratori din casele de copiii sau din alte lucrari cu copiii, profesori, etc.

 

ccw registration ro

 

Detalii pe www.tpmconstanta.ro

 

Sursa: Constanta Evanghelica