S-a format un Bord de Supraveghere a campaniei dl. Peter Costea

Pentru a asigura integritatea campaniei, dl. Costea face un gest deosebit, nefiresc clasei politice din Romania. Recent s-a format un Bord de Supraveghere a campaniei dansului, desemnat sa asigure integritatea si transparenta campaniei. Un astfel de Bord nu este cerut de legislatia romaneasca, dar este o practica intalnita la alegerile parlamentare din alte tari. Membrii Bordului monitorizeaza derularea campaniei si comportamentul candidatului pentru a asigura un comportament etic si pentru a supraveghea integritatea proiectului.

In acest sens suntem incantati sa va informam ca din Bordul de Supraveghere fac parte personalitati influente si bine cunoscute din miscarea pro-viata si pro-familie din Romania: dl. Iuliu Centea (Profesor, Oradea); dna. Gerda Chisarau (Presedinte, Darul Vietii, Timisoara); dl. Calin Diaconu (Presedinte AGRU, Bucuresti); dl. Vasile Filat (lider civic, Chisinau, Republica Moldova); dna. Larisa Iftime (Presedinte, Pro Vita Media, Bucuresti); dl. Vasile Maciuc (Profesor, Universitatea Ion Ionescu de la Brad, Iasi); dna Olimpia Popa (Profesor, AFR Tulcea); dna. Patricia Runcan (Profesor, Universitatea de Vest, Timisoara); dl. Bogdan Stanciu (Presedinte Pro Vita Bucuresti); si dl. Stefanin Vladulescu (Profesor, Craiova).
 
Le multumim pentru timpul si entuziasmul cu care sprijina aceasta campanie.

 

Detalii pe costea-parlamentuleuropean.ro

Asteptam parerea ta aici!

Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Corul Jubilate la Biserica Sfânta Treime Bucureşti https://t.co/hBfAmsqqWC

20 May
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Ce puteți vizita la Constanța în Noaptea Muzeelor. Programul evenimentelor https://t.co/V6y49dpITA

17 May
Radio Filadelfia FiladelfiaRadio

Evenimentul din 19 mai 2018 de la Ateneul Român, "SHEMA, ISRAEL! ASCULTĂ, ISRAELE! - 70 DE ANI DE LA RENASTEREA S… https://t.co/5cX9ZJD6h0

16 May