Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Hristos a Inviat!

„Si iata ca s-a facut un mare cutremur de pamant, caci un inger al Domnului s-a pogorat din cer, a venit si-a pravalit piatra de la usa mormantului…”. Matei 28:2

Piatra a fost prăvălită de la ușa mormântului. Sigiliul pus pe mormânt nu L-a oprit, moartea nu L-a putut ţine pe Domnul Isus în adâncurile reci, iar Lumina Lui a triumfat în zori de zi şi peste veacuri.

În dimineața Învierii, Mântuitorul a rupt lanţurile robiei, a călcat blestemul morţii în picioare, a învins păcatul înviind pentru ca noi să primim o viaţă nouă, o viaţă în care să ne bucurăm de darul mântuirii pe care ni l-a oferit.

 

Acum două mii de ani, El a biruit pentru ca şi noi să fim biruitori. El a înviat pentru ca noi să avem viaţă vecinică. Învierea Lui a copleşit cu bucurie femeile la mormânt, ucenicii aflaţi în drum spre Damasc şi pe cei 11 apostoli răvăşiţi de pierderea suferită în urma răstignirii Domnului. Învierea Lui a adus pacea, a mângâiat durerea şi L-a proclamat drept Stăpân peste viaţă şi moarte.

Tu, dragă creştine, ai dat la o parte pietrele care te despart de Domnul Isus? Ai lăsat Lumina caldă a învierii să pătrundă şi în casa ta, în sufletul tău? Lasă Lumina acestei sărbători să îţi umple sufletul cu pace şi bucurie.

Echipa Radio Filadelfia vă urează Paşte fericit!

Hristos a înviat!