Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Tabara „InTouch” la Sighisoara

Tabăra ”in Touch” din Romania va avea loc la țară, la 20 de km de orașul medieval Sighișoara. Vom locui într-un mediu liniștit, rural, în satul Prod, într-un camping bine echipat care este conectat cu TPM Romania.  Veți avea posibilitatea să alegeți între cazare în casă, caravană proprie, sau cort personal.

 

”inTouch” Transilvania va începe cu Masa de Seară, duminică seara, pe data de 7 iulie. De luni până vineri ne vom bucura de închinare și învățătură, în fiecare dimineață după micul dejun. Programele pentru copiii și tineri vor avea loc, de asemenea, dimineța – adolescenții mai mari vor avea posibilitatea să se alăture unui grup de adulți. Suntem onorați să îl avem pe Dean Sherman ca vorbitor pentru prima noastră tabără din România, cu siguranță ne va inspira și credința noastră va fi reînnoită și întărită de învățătura sa. Dean este foarte cunoscut în TPM, și este cu noi de peste 45 de ani.

După prânz, veți avea timp să explorați zona; puteți merge în drumeție în apropiere, aveți posibilitatea să faceți un tur istoric al Sighisoarei cu prietenii, puteți încerca cum e să călărești, să vizitați biserica fortificată de la Biertan, să explorați peisajul cu mașina sau pur și simplu să vă relaxați și să aveți părtășie cu ceilalți în tabără – depinde de dumneavoastră!

După cină vom avea un program informal până la stingere. Tabăra – va fi în întregime în română și engleză – se va termina după micul dejun de sâmbătă, 13 iulie.

Înregistrare online aici >>

Dean ShermanDean Sherman predă în Biserica lui Hristos de peste 45 de ani. El prezintă adevărul Cuvântului lui Dumnezeu simplu, clar, practic și cu autoritate.

Prețuri:

-Adulții care locuiesc în România – cazare în casă: €50 (beneficiați de o reducere de €75 față de prețurile pentru cei ce locuiesc în afara României care plătesc €125).

-Adulții care locuiesc în România care vor sta în caravană proprie sau cort: €30.

-Copiii care au reședința in România (toate tipurile de cazare): 0-2 ani GRATUIT; 3-6 ani au reducere 50% din preț.

Trenuri din Sighișoara, cele mai apropiate aeroporturi sunt Sibiu sau Târgu-Mureș.
După ce v-ați înregistrat veți primi o confirmare, și cu 6 săptămâni înainte de începerea timpului nostru împreună vi se vor trimite informațiile finale. Înregistrați-vă cât mai repede pentru a vă asigura locul!
 

Alte detalii despre tabără pe intouchcamps.net/ro/