Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

It’s not gay being gay / Nu e „gay” sa fii „gay”

Senatorul Chiuariu este perseverent. Ori incapatinat. Una din noua. Caci saptamina asta si-a pus in aplicare planul alternativ pentru introducerea in Constitutia Romaniei a nediscriminarii bazate pe orientarea sexuala. Adica implementarea viziunii dlui Victor Ponta pentru Romania, o Constitutie “progresista” in rind cu ideologia radicala a Internationalei Socialiste. La insistenta dlui Chiuariu, Comisia pentru revizuirea Constitutiei a adoptat, luni, un amendament de interzicerea a discriminarii in Romania “in orice situatie.”

Anuntul presei a fost acesta:

NOUA CONSTITUŢIE: Comisia de revizuire a Constituţiei a revenit luni asupra articolului 4 din legea fundamentală, care face referire la discriminare, adoptând un amendament care introduce menţiunea că este interzisă discriminarea în „orice situaţie”. Amendamentul a fost prezentat de către senatorul PNL Tudor Chiuariu, care a susţinut că din punct de vedere juridic prevederea nu prezintă vreun risc. „Noi principiul îl avem în vedere, şi anume acela al interzicerii discriminării pe orice motiv, şi oricât am vrea să fim de exhaustivi nu putem”, a susţinut Chiuariu. „România este patria comună şi indivizibilă a tuturor cetăţenilor săi.  Orice discriminare bazată pe sex, culoare, origine etnică sau socială, trăsătură genetică, limbă, credinţă sau religie, opinii politice sau de altă natură, apartenenţa la o minoritate naţională, avere, naştere, dizabilităţi, vârstă sau orice altă situaţie este interzisă” , este textul propus de senatorul PNL şi adoptat cu 17 voturi „pentru” şi o abţinere. Noul amendament a venit după ce Comisia de revizuire a adoptat iniţial o prevedere care interzicea discriminarea bazată pe orientare sexuală, textul fiind ulterior respins. 

“In orice situatie.” Adoptarea acestei clauze va transforma Romania in cea mai egalitara societate a lumii. Nu cunoastem nicio alta constitutie in lume care sa interzica discriminarea in “orice situatie.” Dar stim ca jurisprudenta CEDO a interpretat clauze similare in legile nationale ale altor tari sa interzica si discriminarea pe baza de orientare sexuala. Ce inseamna “orice situatie” e neclar si tocmai asta face amendamentului dlui Chiuariu extrem de periculos pentru libertatea si drepturile cetatenesti ale cetatenilor tarii. Cei dintre noi care au suprevietuit comunismul isi amintesc ca nici macar atunci nu se vinturau astfel de idei puerile. Se accentua “egalitatea” dar nu “in orice situatie”. Asta ar insemna ca toti va trebui sa primim de la patron salarii identitice? Salariile inegale sunt discriminatorii, fara indoiala, din perspectiva clauzei propuse de dl Chiuariu. Ce facem cu interdictiile impuse de legi? Pentru ca majoritatea legilor de fapt “discrimineaza”, adica trateaza cetatenii in mod diferit dupa criterii diferite. Nu toti pot vota, nu toti pot fi in parlament, nu toti se pot casatori, nu toti pot fi in functia de prim ministru ori presedinte al Romaniei. Legile aloca privilegii diferite la persoane diferite dupa criterii diferite. Daca ne luam dupa ideologia dlui Chiuariu CEDO e prima institutie din Europa care discrimineaza – impotriva persoanelor in varsta. Persoanele peste 70 de ani nu pot fi judecatori in CEDO? Fara indoiala asta e discriminare pe baza de varsta! La fel si celelalte restrictii impuse de legile ori Constitutia Romaniei. Ce ne facem, de exemplu, cu cei care sufere de boli transmisibile si doresc sa doneze sange? Daca lor li se interzice sa o faca iar persoanelor care nu sufera de astfel de boli li se permite, fara indoiala asta are rezulta in discriminare la adresa donatorilor de sange. Iar daca persoanele suferinde de boli transmisibile au dreptul sa doneze sange, chiar contaminat, vor fi oare cei care au nevoie de transfuzii obligati sa-l primeasca? 

Insistenta dlui Chiauriu ne duce iarasi astazi la subiectul de acum doua saptamini cind incercarea lui de a insera nediscriminarea orientarii sexuale in Constitutie a esuat. Caci trebuie sa pornim de la o realitate pe care fiecare citititor al acestor rinduri trebuie sa o cunoasca si sa o faca cunoscuta fiecarei persoane cu care intra in discutii ori are contact: it’s not gay being gay, adica “nu e gay sa fii gay”. Folosim expresia in engleza pentru ca se potriveste mai bine subiectului. In engleza “gay” insemna, pina acum citeva decenii, “bucuros”. Pe vremea aceea inca erau reclame in lumea engleza care foloseau cuvintul “gay”, adica “bucuros” pentru a denota satisfactia cumparatorilor cu produsele cumparate ori serviciile prestate. Dar revolutia sexuala a deturnat acest termen si il aplica, de citeva decenii incoace, homosexualilor. Ei se autodefinesc ca fiind “gay”, adica “bucurosi/fericiti” in stilul de viata pe care si l-au ales si in care traiesc. Sunt ei insa “fericiti” ori folosesc termenul pentru a masca o realitate cu totul diferita, una trista? Realitatea este ca majoritatea homosexualilor sufera de acute probleme emotionale, psihice, de comportament si medicale. Traiesc intr-o lume a confuziei, la cutite cu restul societatii. Departe de credinta ori relationarea cu Dumnezeu. Si cer sa nu fie discriminati privind consecintele stilului de viata pe care si l-au ales si pe care il practica. Asta este viziunea dlui Chiauriu pentru Romania. 

Dar nu numai a lui ci si a dlui Ponta. Informatiile care ne parvin, atit noua cit si colegilor de la alte organizatii pro-familie din Romania, denota ca exista incercari de impunere in Romania a parteneriatelor civile intre persoane de acelasi sex. Ideea aceasta e de import. Presiunea vine din afara Romaniei. Ideologii secularisti ai Occidentului au mai multa infleunta asupra dlui Ponta decit traditia neamului romanesc, credinta crestina ori noi. Nu odata a afirmat dl Ponta ca e vremea ca Romania sa se debaraseze de “prejudecati” si sa intre in rind cu lumea. Amendamentul constitutional de definire a casatoriei, a afirmat el, ne face de ras in Europa,  pentru ca ne da o imagine “conservatoare”. Ei, bine, asta suntem noi, toti cetatenii Romaniei – o societate conservatoare din punct de vedere social. Una pe care dansul pare sa vrea sa o schimbe prin forta legii. Exista insa o solutie: daca dlui Prim Ministru ii este rusine de valorile noastre traditionale e vremea ca el sa plece, nu ca noi sa ne schimbam. 

Initiativa dlui Cernea de legalizare a parteneriatelor civile in Romania e primul pas spre legalizare casatoriilor unisex in Romania. Stie el ce cere si dl Ponta stie si el. CEDO a impus tarilor care au legiferat parteneriatele civile sa le echivaleze, din punct de vedere legal, cu casatoria barbat-femeie. Pozitia antifamilie a dlui Ponta nu trebuie sa surprinda. Caci cu doar putini ani in urma scrisese pe blogul sau ca liderii politici europeni pe care ii considera ca model personal sunt primi ministrii Spaniei si ai Greciei. Premierul spaniol Zapatero a pornit un razboi secularist impotriva Bisericii Catolice, a impus casatoriile homosexuale si a dus Spania la ruina. Probabil dl Ponta doreste sa devina un indragit al socialistilor europeni, sa fie inclus in clubul socialist international. Dar pentru a intra acolo trebuie sa dovedeasca loialitate fata de ideologia socialista. Ungaria conservatoare a definit casatoria barbat-femeie si a interzis avortul in Constitutie cu putini ani in urma. Dl Ponta probabil viseaza sa sconteze opusul in Romania atita timp cit inca beneficiaza de o majoritate solida de stanga in Parlament. Fie ca Dumnezeu sa le zadarniceasca planurile! 

Iar acum, trecem la subiectul de astazi. Oare isi dau seama liderii politici actuali ai Romaniei ce fac? In Romania studii privind impactul nefast al homosexualitatii asupra celor care o practica nu sunt, nu se fac, si nici nu se concep din lipsa de bani ori din lipsa unui numar reprezentativ de subiecti. Dar in tarile occidentale astfel de studii sunt frecvente, se publica des, si toate ajung la aceasi concluzie: it’s not gay being gay (nu e gay sa fii gay). Evidenta e masiva. Astazi relatam o mica partea din ea, toata publicata recent. In prima parte a acestui an un numar destul de mare de astfel de studii au fost initiate ori facute public de Adminisitratia Obama. Asazi va informam cu privire la unele dintre ele.

Instrainarea de religie 

Mai devreme luna aceasta Pew Research Center a publicat un studiu privind viata spirituala, de credinta a homosexualilor. Studiul a implicat 1.200 de persoane care s-au identificat ca homosexuali, de ambele sexe ori transgender. 48% dintre ei s-au declarat neafiliati cu vreo denominatie religioasa, in contrast cu 20% in restul societatii. Iar cei care se declara afiliati merg la biserica foarte rar, privesc biserica ca pe un inamic, si la fel pe persoanele religioase. [Aici puteti citi intregul studiu: http://www.deseretnews.com/article/865581728/Survey-Gay-and-lesbian-population-has-unique-religious-profile.html] 

Fumatul 

Dependenta de tutun e o problema mai mare intre homosexuali decit intre heterosexuali. Acum doi ani Institutul National al Sanatatii (National Institute of Health) a acordat o subventie (grant) de $536.526 lui University of Illinois, Chicago pentru a promova intreruperea fumatului in rindul homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor si persoanelor transgender. Finantarea studiului a inceput pe 30 septembrie 2010 si se va incheia pe 31 iulie anul acesta. [Detalii aici: http://cnsnews.com/news/article/taxpayers-spend-536526-study-smoking-cessation-lgbt-community#sthash.WdgecsFR.dpuf] 

Depresia si nefericirea 

Un alt secret bine ascuns al comunitatii homosexuale este depresia de care sufera. Ultima dovada, sub forma unei marturii a unei foste lesbiene, a apartut saptamina trecuta. O profesoara de limba engleza de la prestigioasa Syracuse University din Statele Unite a abandonat viata lesbiana. Vreme de multi ani traise cu o femeie, fusese o feminista radicala, a promotoare a agendei homosexuale, o avida sustinatoare a razboiului feministelor impotriva barbatilor. Pina intr-o zi cind, din curiozitate, a inceput un dialog cu un pastor si sotia lui depre viata si intelesul vietii. Dupa citiva ani de comunicari, femeia si-a venit in fire, a abandonat homosexualitatea, si s-a intors la credinta in Dumnezeu. A publicat o carte, iar saptamina trecuta a facut o marturie publica la Family Research Council in Washington, DC. Va punem la dispozitie marturia ei de peste o ora. Va indemnam s-o dati si altora si sa o postati pe siturile dtre electronice. In marturia femeii veti simti durere, dezamagire, tristete pentru risipirea multor ani de viata, si recunoasterea ca pentru ea stilul de viata homosexual (“gay lifestyle”) a fost “un pacat grav” impotriva lui Dumnezeu. [Marturia poate fi vizionate si audiata aici: http://www.frc.org/upcomingevents/an-unlikely-convert-a-former-lesbian-professors-journey-to-faith] 

Adminsitratia Obama a finantat un studiu de $431.363 facut in San Francisco, sa determine de ce tatii homosexuali sufera de depresie psihologica (psychological distress). Una din concluzii a fost ca ei au mai putin timp pentru sex deoarece trebuie sa-si ingrijasca copiii. Mai putin sex le cauzeaza depresie. [Detalii aici: http://cnsnews.com/news/article/431363-stimulus-project-concludes-gay-fathers-have-less-time-sex] 

Bolile transmisibile 

Infectia cu boli transmissibile e bine cunoscuta. Pina recent Canada interzicea homosexualilor sa doneze sange. Regulile au fost schimbate acum citeva saptamini pentru a permite homosexualilor care vreme de cinci ani au trait in abstinenta sa doneze sange. [Link aici: http://www.lifesitenews.com/news/gay-men-may-now-donate-blood-after-5-year-abstinence-despite-health-risk] 

Ultimul raport privind incidenta bolilor transmisibile in America nu e de bun augur pentru “barbatii care au sex cu barbati”, un termen folosit in publicatiile stiintifice pentru a defini relatiile sexuale homosexuale. Numarul barbatilor homosexuali afectati de boli transmisibile e in crestere vertiginoasa. Sexually Transmitted Infections Among US Women and Men: Prevalence and Incidence Estimates, 2008 

Iar ultimul raport pe aceasi tema in Marea Britanie denota aceasi relaitate. Incidenta bolilor transmisibile la homosexuali e in crestere de la an la an, iar medicamentele antibiotice devin mai putin eficace in vindecarea lor. Citam concluzia presedintelui lui British Association of Sexual Health and HIV: “the ongoing rise in diagnoses among men who have sex with men and high levels of gonorrhoea were of particular concern. … Britain’s sexual health is on a slippery slope.” [Puteti citi intregul articol, preluat de noi de la BBC, aici: http://www.bbc.co.uk/news/health-22766090?print=true] 

Obezitate

Statisticle indica ca 75% dintre lesbiene sunt grase. De ce? Administratia Obama vrea sa afle. A acordat o subventie de 1.5 milioane de dolari unui spital afiliat cu Harvard University pentru a descoperi cauzele realitatii de loc placute ca 75% dintre lesbiene sunt grase. [Detalii aici: http://dailycaller.com/2013/03/12/feds-pay-for-study-on-why-lesbians-are-fat/] 

Absenta abilitatilor parentale 

Absenta abilitatilor parentale este o alta caracteristica a modului de viata homosexual. Admninistratia Obama a alocat $152.000 lui Clark University din Massachusetts sa pregateasca un studiu despre dificultatile pe care lesbienele le intimpina in adoptarea si cresterea copiilor. Studiul va implica 50 de cupluri lesbiene. [Detalii aici: http://cnsnews.com/news/article/stimulus-152k-get-lesbians-ready-adoptive-parenthood] 

Violenta domestica, probleme emotionale si alcoolism 

Cu toate ca homosexualii ni se portretizeaza ca fiind cele mai fericite fiinte din lume, nu sunt. Datele sociologice si medicale nu mint. Incidenta alcoolismului si a abuzului de alcool este cu mult mai ridicata la lesbiene decit la femeile heterosexuale. Un studiu publicat recent de PubMed reflecta ca 59.1% dintre lesbiene au experimentat violenta domestica in comparatie cu 42.3% la femeile heterosexuale. Incidenta alcoolismului e deasemenea mult mai ridicata la lesbiene decit la femeile heterosexuale. [Detalii aici: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23438246]. Iar un alt studiu indica ca incidenta de depresie e cu mult mai ridicata la lesbiene decit la femeile heterosexuale: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23414280] 

Tot recent, Administratia Obama a mai donat fonduri pentru inca un studiu privind alcoolismul la femeile lesbiene. El urmeaza sa fie facut de University of Illinois si sa se focalizeze asupra lebienelor care apartin minoritatilor rasiale si etnice, in special femeile de culoare si hispane. [Detalii aici: http://projectreporter.nih.gov/project_info_description.cfm?aid=8265687] 

Impactul asupra copiilor 

Propaganda homosexuala numeste normalul anormal si anormalul normal. Si In Romania. Va amintiti ca  Filmul Copiii sunt bine-mersi (The Kids Are Allright) s-a difuzat pe 21 februarie 2013 la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti, în cadrul campaniei Luna istoriei LGBT, declanşând o acţiune de protest a unor organizaţii ortodoxe care, pe moment, a reuşit să împiedice proiecţia filmului. Filmul a fost, din păcate, reprogramat la solicitarea expresă a Ambasadei SUA la Bucureşti. Unul din cititorii nostri, Andrei Dîrlău, a scris recent un eseu despre indoctrinarea in noua ideologie sexuala pe care o face Hollywood si pe care o asemuieste cu propaganda si indoctrinarea facuta in Uniunea Sovietica si tarile Est Europene pe vremea comunismului. Eseul e fascinant si vi-l recomandam. Din lipsa de spatiu nu-l putem reda in intregime. A fost publicat luni de colegii de la Cultura Vietii. Il puteti citi si dtra aici: http://www.culturavietii.ro/2013/06/15/copiii-nu-sunt-bine-mersi-the-kids-are-not-alright-minoritati-sexuale-familie-lesbiene-adoptie-copii/#.UcANY9gZ5Tg 

 Sursa: www.alianta-familiilor.ro