Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Aniversare Alfa Omega TV – 20 de ani de misiune media in Romania

După înființare, în 1994, ani de zile Dumnezeu ne-a dat să facem lucruri simple, traduceri de programe, vânzări de casete video, distribuție de emisiuni creștine la stații comerciale din România. O facem si acum dar la un alt nivel. Apoi prin anul 2000 am început să producem emisiuni TV proprii, s-a născut programul nostru reprezentativ Calea, Adevărul și Viața, la început LIVE, pe o stație locală din Timișoara, redifuzat în numeroase orașe.


Domnul a deschis uși pentru distribuire de programe la stații cu acoperire națională și prin satelit, a inițiat proiecte media noi, de pionierat, în zona web/internet.

Pentru prima dată, într-un raport de misiune, în 1998, scriam despre viziunea primită de la Domnul de a lansa un canal satelit cu emisie permanentă, 24 ore zilnic, cu acoperire europeană. Ne-a trebuit multă credință și o permanență a rugăciunii ca să lăsăm să crească aceste promisiuni în inima noastră… În iunie 2006, a fost lansat canalul satelit Alfa Omega TV, cu emisie permanentă 24 ore, 7 zile pe săptămană, primul de acest gen din Europa de Est…

În anii următori, după ce perioade îndelungate ne-am mutat sediul dintr-un loc într-altul, am început construcția “casei Alfa Omega“, un centru de media care astăzi adăpostește studioul de televiziune si celelelte departamente și activități de media.

Deseori sunt întrebat: Cine vă finanțează? Răspund invariabil: Domnul! si adaug: Ceea ce El inițiază, El și finanțează. Și o face prin copiii Lui. Zeci, sute de persoane, organizații, prieteni, au fost folosiți de Domnul în sprijinirea și dezvoltarea lucrării Alfa Omega de-a lungul anilor. Nimeni nu își poate asuma azi, la acest moment de bilanț, vreun merit, nici măcar noi, cei care de 20 de ani administrăm resurse și dăm direcție lucrării. Este lucrarea Lui! Inițiată prin revelație, dezvoltată prin credință și susținută prin rugăciune.

Alfa Omega TV este o misiune prin media, parte din marea trimitere – vestirea Evangheliei si edificarea credincioșilor, reflectând și ceea ce El face în această vreme în România!

Tudor Pețan


CINE SUNTEM SI CE FACEM

Alfa Omega TV este o lucrare creștină de media fondată în anul 1994, cu largă deschidere interconfesională. Scopul nostru principal este să facem misiune prin mijloace media, să atingem români din țară și din străinătate și să avem impact asupra comunității creștine din Balcani și din Estul Europei.

Suntem parte din lucrarea de misionariat a României și Europei prin:

1. Evanghelizare

Alfa Omega este un instrument al lui Dumnezeu folosit pentru mântuirea românilor de pretutindeni.

Prin conţinutul evanghelistic al resurselor și programelor, oamenii au posibilitatea să-L cunoască pe Dumnezeu, să fie transformaţi şi să trăiască o viaţă asemenea lui Isus Hristos.

2. Echipare si slujire

Ca lucrare de media creştină, Alfa Omega înţelege lucrarea de pregătire şi echipare pentru slujire a credincioşilor ca o prioritate. De-a lungul anilor, numeroşi creştini din România au fost binecuvântaţi, eliberaţi, vindecaţi şi încurajaţi de programele Alfa Omega. 

Prin resursele noastre, ne propunem să echipăm Trupul lui Cristos din România şi să fim o sursă de hrană spirituală.

3. Reflectarea lucrarii Domnului în Romania

De-a lungul timpului, Alfa Omega a fost partener media pentru diverse organizaţii şi lucrări creştine din România. Alfa Omega este o voce prin promovarea de mişcări de trezire, conferinţe, întâlniri de rugăciune şi evenimente din viaţa bisericii creştine. Credincioşi din întreaga lume sunt parte, prin televiziune, la ceea ce Dumnezeu lucrează în România. 

Alfa Omega TV este Martor și Parte a mișcării de trezire pe care Dumnezeu o pregătește pentru România.

FACEM MISIUNE MEDIA PRIN:

1. Televiziune

Principala tehnologie de mass-media pe care o folosim pentru misiune este televiziunea. Emitem două canale de televiziune cu program permanent, producem sute de programe anual și furnizăm programe cu conținut creștin la peste 40 de televiziuni comerciale regionale partenere din România.

2. Internet și tehnologii media noi

Pentru a complementa activitatea de televiziune, folosim și noile tehnologii și mijloace relevante pentru tânăra generație. Site-ul web vă stă la dispoziție cu mii de articole și resurse video, canale TV online, magazin virtual și alte aplicații web. Toate aceste resurse sunt disponibile și pe tableta sau telefonul dvs. Suntem prezenți și prin aplicații mobile și pe rețelele de media socială.

3. Distribuție de resurse

Prin librăria sa, Alfa Omega vă oferă numeroase resurse creştine: cărţi, DVD-uri, Biblii și materiale de studiu, disponibile pentru indivizi şi biserici.

4. Sprijin în rugăciune

Dincolo de o tehnologie anume, ne implicăm direct în viața telespectatorilor noștri, fiindu-le alături prin rugăciune și consiliere pentru cauzele celor care ne contactează. De asemenea, îi punem în legătură cu biserici locale și organizații partenere care să le ofere sprijin în continuare.

Citeste mai mult la alfaomega.tv