Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Comunicat al Federatiei Baptiste Euro-Asiatica despre Ucraina

Federatia Eruo-Asiatica (FEA), entitate ce cuprinde 12 uniuni baptiste, inclusiv Rusia si Ucraina, a emis un comunicat cu privire la situatia din Ucraina in urma intalnirii recente ce a avut loc in Almaty, Kazahstan.

In acest comunicat, FEA isi exprima sprijinul pentru credinciosii baptisti din Ucraina si din Rusia si face un apel pentru rugaciune si actiune in vederea stoparii a ceea ce  numeste “abisul intunecat” al escaladarii conflictului civil in Ucraina. Comunicatul face apel la pace:

 

Ne angajam si facem apel la toti sa faca efortul de a sprijini poporul ucrainian in vederea restaurarii pacii si pentru a avea un trai care este placut lui Dumnezeu. Nimeni nu trebuie sa mai alimenteze situatia deja dificila, ci sa ofere in schimb balsam vindecator celor ale caror vieti au fost ranite de aceasta lupta. Trebuie sa ne comportam ca niste prieteni adevarati si frati crestini autentici. “Prietenul adevărat iubeşte oricând, şi în nenorocire ajunge ca un frate” Proverbe 17:17.

Ii indemnam pe toti credinciosii din Federatia Euro-Asiatica sa ni se alature intr-o zi de posti si rugaciune in data de 23 mai. Ne rugam ca Domnul sa dea pace si dragoste reciproca si sa opreasca aceasta stare de conflict. Indemnam fiecare persoana si fiecare adunare sa inalte rugaciuni in acest sens.

Imagine de la Congresul Federatiei Euro Asiatice. (Asatur Nahapetyan)

Intregul document poate fi consultat, AICI.

 

Sursa: Revista Crestinul Azi