Radio crestin Filadelfia

Radio Filadelfia

Avortul e o plaga, ca si sclavagismul!

Neurochirurgul american Ben Carson, unul dintre candidații la nominalizarea, de către Partidul Republican, la alegerile prezidențiale din SUA, anunță că vrea să scoată avortul în afara legii, în condițiile în care întreruperile de sarcină au fost legalizate în America printr-o sentință istorică. 
 
Celebrul neurochirurg american, candidat la alegerile primare ale republicanilor pentru cursa pentru Casa Albă, din 2016, și-a făcut deja auzită opinia în cazul unor chestiuni precum islamul (nu ar vrea un președinte musulman). Acum, Carson face noi declarații care au dat naștere unor polemici în societatea americană.
 
Într-un interviu pentru NBC, neurochirurgul spune că este un om ”rezonabil” și că ar vrea să aude ”explicații rezonabile din partea celor care aleg varianta de a-și ucide copiii”. Pentru că, spune medicul american, femeia nu ar trebui să-și privească fetusul ca pe ”un dușman”, conform BBC.
 
Mai mult, candidatul republicanilor la alegerile primare din SUA spune că femeile care decid să facă avort ar trebui considerate ”proprietare de sclavi”. ”În timpul epocii sclavagismului, mulți dintre proprietarii de sclavi credeau că aveau dreptul de a face tot ce vor cu aceștia, care nu aveau nicio posibilitate de alegere”, și-a continuat Carson ideea. 
 
Continuarea pe activenews.ro